Modul Amplificare Lepai LP40PA

  • Modul Amplificare Lepai LP40PA
  • Modul Amplificare Lepai LP40PA
  • Modul Amplificare Lepai LP40PA
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Modul Amplificare Lepai LP40PA are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
349,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 58.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Building powered speakers is easier than ever with Lepai's LP40PA mini plate amplifier. Connecting your favorite devices is effortless with both Bluetooth 4.2 and 3.5 mm stereo inputs. This 2 x 20 watt RMS class D amplifier provides plenty of power for a pair of bookshelf speakers or even portable systems.

Highlights

  • Control panel allows you to set volume, start and stop playback, and select input
  • Bluetooth version 4.2 allows high fidelity wireless audio playback
  • Compact size of plate amplifier and control panel is ideal for use in portable systems
  • Capable of 2 x 20 watt RMS, ample power for smaller speaker designs
  • Spring loaded speaker wire connection for trouble free connections

Product Details

Lepai LP40PA 40W Mini Plate Amplifier Bluetooth Aux 3.5mm Input and Control Panel

The Lepai LP40PA mini plate amplifier and control panel is a versatile package that makes it easy to turn any speaker pair into an active speaker system with Bluetooth capability, eliminating the need for a separate amplifier. Simply mount the amplifier and control panel in the right speaker, then connect your other speaker to the left output and that's it….quick and easy powered speaker system.

The LP40PA consists of two main parts, the plate amplifier and the control panel. The plate amplifier mounts into a 2.75 x 1.75 hole and includes output leads you attach internally to the crossover or driver of your right (master) speaker. A 2.6 x 0.79 hole is needed to install the 4-button control panel, which gives you the ability to select between Bluetooth and 3.5 mm inputs and adjust volume up and down. In addition, when in Bluetooth mode the control panel allows you to skip track forward and back along with play and pause.

Specificatii Modul Amplificare Lepai LP40PA

Specificatii Rated power output (RMS)2 x 20 watts
Bridged rated power output (RMS)-
Minimum load4 ohms
Signal-to-noise ratio (SNR)-
Distortion<0.7 % THD
Distortion bridged-
Amplifier classificationClass D
Circuit topologyTPA3116D2 based
Efficiency-
Frequency response20 - 20,000 Hz
Input impedance-
Input sensitivity-
Auto turn-on sensitivity-
DSP-
DAC-
Maximum sampling rate-
Speaker output channels2
Analog in/out1/ -
S/PDIF in/out-/-
AES/EBU in/out-/-
Coaxial in/out-/-
RCA in/out-/-
XLR in/out-/-
Jack in/out1/ -
USB connection-
Network connection-
Bluetooth
Subwoofer pre-out-
Auto on/off-
Remote control-
App control-
Equalizer (EQ) adjustment-
Equalizer (EQ) profiles-
Phase control-
Crossover frequency adjustment-
Presets-
Control software-
Windows/Mac compatible-/-
Power requirements18 VDC (power supply included)
Power inlet connector2.1 x 5.5 mm
Standby power consumption-
Current limit-
Under/over voltage protection
Dimensions (H x W x D)60 x 86 x 60 mm
Cutout dimensions44 x 70 mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Echipamentele de sunet moderne tind sa vina cu o anume capacitate si putere de amplificare preinstalata, insa uneori acestea nu sunt atat de mari pe cat ne dorim. Pentru aceste cazuri, cel mai convenabil este sa adaugam sistemului audio un amplificator Hi-Fi bun cu ajutorul caruia sa imbunatatim calitatea sunetului oricarei surse si sa amplificam astfel calitatea redarii, evitand denaturarea sunetului.

Ca raspuns la cererea ridicata pentru amplificatoare competitive, puternice si moderne, dar fara a compromite fiabilitatea si bugetul, Lepai vine cu oferta unor amplificatoare integrate, ideale pentru utilizare in sistemele audio low buget, oferind performante excelente, net superioare altor modele similare produse sub etichete noname.

Cu o imagine robusta, carcasa de aluminiu, conectori si finisaje moderne, amplificatoarele Lepai permit controlul total, oferind utilizatorului posibilitatea de a supraveghea pana la cel mai mic detaliu calitatea sunetului reprodus.

Astfel amplificatoarele Lepai aduc o calitate audio complet curata, utilizatorul avand controlul total de a regla diferiti parametri pentru o experienta muzicala desavarsita.

Amplificatoarele Lepai sunt unele dintre cele mai apreciate modele entry level de pe piata, fiind clasificate de utilizatori printre cele mai fiabile, raportul pret/calitate fiind unul absolut profitabil pentru utilizator.

Ideale pentru pikupuri, amplificarea sunetului reprodus de pe gadgeturile moderne sau de pe diverse dispozitive audio, amplificatoarele Lepai sunt caracterizate prin inovatie si fiabilitate. Ambele calitati ramanan un adjectiv indispensabil pentru toate produsele brandului.


Nu sunt recenzii pentru Modul Amplificare Lepai LP40PA. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare