Mixer Pioneer DJM-900NXS2

  • Mixer Pioneer DJM-900NXS2
  • Mixer Pioneer DJM-900NXS2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Mixer Pioneer DJM-900NXS2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Chiar daca nu este cel mai mare din arsenal DJM 900 NXS2 imbunatateste ceea ce Pioneer a reusit pana acum cu DJM 900 NXS.
Noul mixer este primul din specia lui care sa aiba
procesor de mix pe 64bit, ceea ce face sunetul mai cald si mai nuantat. Au imbunatatit egalizatorul si curbele faderului, dar au si imbunatatit controlul efectelor pentru mai multe posibilitati de creativitate.
DJM 900 NXS2 are functia Send/Return independenta, 4 intrari phono si 2 porturi USB. Primesti 6
efecte la calitate de studio: Sweep, Filter, Crush, Dub Echo, Noise si Space. Un ecran OLED iti va arata ce FX este activat si cate un led se aprinde in functie de canalul pe care este activat efectul. Poti alege frecventa pentru fiecare efect in parte.

Specificatii Mixer Pioneer DJM-900NXS2

Specificatii Main Features
MIDI Control
Full assignable MIDI controls
DVS Control
rekordbox dvs (not included)
TRAKTOR SCRATCH PRO2
ProDJ Link
Yes
P-LOCK Fader Caps
Yes
Auto Standby
Yes
Specifications
Width
333 mm
Height
107.9 mm
Depth
414.2 mm
Weight
8 kg
Frequency Range
20 - 40,000 Hz
Sampling Rate
96 kHz
A/D Converter
24 bit
D/A Converter
32 bit
S/N Ratio Line
105 dB
S/N Ratio Phono
88 dB
S/N Ratio Mic
79 dB
Distortion
< 0.005 % (LINE)
Power Consumption
42 W
Channels
EQ/ISO
3 band
EQ/ISO Range
Built-in, switchable 3-band equaliser: -26 dB ~ +6 dB / 3-band isolator: -∞ ~ +6 dB
Performance Control
Channels
4
Sound Colour FX
Crush
Dub Echo
Filter
Noise
Sweep
Space
Beat FX
Delay
Echo
Filter
Flanger
Helix
Phaser
Ping Pong
Pitch
Slip Roll
Spiral
Reverb
Roll
Trans
Vinyl Brake
FX Frequency
Yes
X-PAD
Yes
rekordbox Quantize
Yes
Crossfader
Crossfader Type
Magvel Fader
CURVE Assignable
Yes
Fader Curve
3
Mic
Mic Connection
XLR / 1/4-inch Jack Combo
1/4-inch TRS Jack
Talkover
3 Position Switch
Talkover Attenuator
Yes
Terminals
Inputs
4 Digital (Coaxial)
4 CD/LINE (RCA)
4 PHONO (RCA)
2 MIC (XLR/TRS Jack Combo, 1/4 inch TRS Jack)
Outputs
2 MASTER (XLR, RCA)
1 BOOTH (1/4 inch TRS Jack)
2 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack, mini-jack)
1 REC (RCA)
1 Digital (Coaxial)
Send/Return
1 SEND (1/4-inch TRS jack)
1 RETURN (1/4-inch TRS jack)
LAN
1
USB
2 USB B ports
1 USB A port
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Mixer Pioneer DJM-900NXS2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare