Mixer Pioneer DJM-850

  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
  • Mixer Pioneer DJM-850
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Mixer Pioneer DJM-850 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pioneer DJM 850 este upgradeul lui DJM 800, unul dintre cele mai raspandite mixere in anii 2010. Pioneer DJM 850, pastreaza toate functiile de la DJM 800, dar vine in plus cu convertoare noi, sunet mult mai bun si placa de sunet incorporata.

La fel ca la DJM 800, pe Pioneer DJM 850 ai 4 canale, 4 efecte rapide, procesor de efecte separat, care poate fi rutat pe ce canal vrei tu, pe microfon sau pe master. Upgradeul cel mai important, este ca acum pe DJM 850 ai placa de sunet cu 4 canale USB, care iti permite sa rutezi cele 4 deckuri din softwareul tau de mixat, pe cele 4 canale ale mixerului, folosind un singur cablu USB.

La fel ca la restul mixerelor Pioneer din gama premium, la 850 ai functia de send / return, care iti permine conectarea la acesta a unui EFX sau RMX 1000, sau al oricarui alt efector sau procesor de efecte extern.

Pioneer DJM 850 este un mixer de calitate, cu sunet bun, pretabil pentru baruri, puburi si cluburi cu instalatii puternice de sonorizare.

Pioneer DJM 850 este un mixer de DJ profesional, cu placa de sunet inclusa, 4 canale, procesor de efecte, dedicat pentru baruri, puburi si cluburi instalatii de sonorizare puternice. DJM 850 este disponibil in 2 variante de culori : negru si gri

Specificatii Mixer Pioneer DJM-850

Specificatii Main Features
MIDI Control
Full assignable MIDI controls
DVS Control
TRAKTOR SCRATCH PRO2/DUO2
P-LOCK Fader Caps
Yes
Plug and play
Yes
Auto Standby
Yes
Specifications
Width
320 mm
Height
108 mm
Depth
381 mm
Weight
7.7 kg
Frequency Range
20 - 20,000 Hz
Sampling Rate
96 kHz
A/D Converter MASTER
32 bit
A/D Converter
24 bit
S/N Ratio Line
106 dB
S/N Ratio Phono
92 dB
S/N Ratio Mic
84 dB
Crosstalk Line
82 dB
Distortion
< 0.004 %
Headroom
19 dB
Power Consumption
30 W
Master
Master Balance
Yes
Stereo/Mono Switch
Yes
Level Meter Size
15 segment
Master Out Attenuator
Yes
Channels
EQ/ISO
3 band
EQ/ISO Range
Switchable isolator: -∞ ~ +6 dB / Standard: -24 dB ~ +6 dB
Level Meter Type
Individual
Level Meter Size
15 segment
Performance Control
Channels
4
Sound Colour FX
Crush
Filter
Jet
Noise
Beat FX
Delay
Echo
Flanger
Filter
Phaser
Reverb
Reverse Roll
Robot
Roll
Slip Roll
Spiral
Trans
Up Echo
Effect/Sampler
3-Band Isolator
Yes
Auto BPM Counter
Yes
Effect Level & Depth Volume
Yes
Crossfader
CURVE Assignable
Yes
Fader Curve
3
Mic
Mic Connection
Neutrik Combo
Mic EQ
2 band
Mic EQ Range
-12 dB ~ +12 dB
Talkover
3 Position Switch
Talkover Attenuator
Yes
MIDI Info
MIDI Out (DIN)
1 (5P DIN)
Sound card
Connection
USB
Stereo Inputs
4
Stereo Outputs
4
Sample Rate
24 bit
Frequency
44.1 kHz
48 kHz
96 kHz
Terminals
Inputs
1 MIC (1/4 inch Jack)
1 MIC (XLR/Jack Combo)
2 PHONO (RCA)
6 CD/LINE (RCA)
Outputs
1 BOOTH (1/4 inch Jack)
1 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack)
1 REC (RCA)
1 S/PDIF Digital (RCA)
2 MASTER (XLR, RCA)
4 CONTROL (Mini-jack)
Send/Return
1 RETURN (1/4 inch Jack)
1 SEND (1/4 inch Jack)
USB
1 USB B port
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Mixer Pioneer DJM-850. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare