Mixer Pioneer DJM-750

 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
 • Mixer Pioneer DJM-750
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Mixer Pioneer DJM-750 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

EXPLOSIVE PERFORMANCE.

Delivering breath-taking scope for creativity, the DJM-750 takes FX manipulation and software synergy to new levels. The DJM-750 combines our latest audio and FX technology in an attractively priced 4-channel mixer. The mixer boasts 13 Beat FXwith a dedicated Level/Depth knob for tactile control of the wet/dry mix.

The DJM-750 inherits the same 32-bit digital signal processor as our club-standard DJM-900NXS and a built-in 24-bit/96 kHz USB sound card, while 3 sampling rates makes it perfect for production and recording.

KEY FEATURES

 • CONTROL YOUR SOUND

  Hit Boost FX to engage and control Sound Colour FX and Beat FX simultaneously, and manipulate the parameters of both FX depending on how fast you twist the large chrome knob.

 • USB SOUND CARD

  A built-in USB sound card allows simultaneous input/output of stereo signals from 4 ins and 4 outs, while 96 kHz/24-bit high-sampling processing ensures the audio quality. Connect the unit to your laptop or computer via USB and the settings utility tool will automatically open, allowing you to configure the mixer, sound card and audio routing to suit your preferences.

 • PROFESSIONAL SOUND DESIGN

  This mixer is equipped with a 32-bit A/D converter to digitise and enhance sound quality for all outputs, while the 32-bit digital signal processor suppresses digital noise. Even analogue noise is reduced through balanced hybrid operation amps and output circuits.

Specificatii Mixer Pioneer DJM-750

Specificatii Main Features
MIDI Control
Full assignable MIDI controls
P-LOCK Fader Caps
Yes
Auto Standby
Yes
Specifications
Width
320 mm
Height
108 mm
Depth
376 mm
Weight
7.6 kg
Rack Mount
Yes
Frequency Range
20 - 20,000 Hz
Sampling Rate
96 kHz
A/D Converter
24 bit
D/A Converter
24 bit
S/N Ratio Line
106 dB
Crosstalk Line
82 dB
Distortion
< 0.004 %
Headroom
19 dB
Power Consumption
30 W
Master
Master Balance
Yes
Stereo/Mono Switch
Yes
Frequency Filter
Yes
Level Meter Size
15 segment
Master Out Attenuator
Yes
Channels
EQ/ISO
3 band
EQ/ISO Range
−26 dB ~ +6 dB
Level Meter Type
Individual
Level Meter Size
15 segment
Performance Control
Channels
4
Sound Colour FX
Crush
Filter
Jet
Noise
Beat FX
Delay
Echo
Filter
Flanger
Phaser
Reverb
Reverse Roll
Robot
Roll
Slip Roll
SND/RTN
Spiral
Trans
Vinyl Brake
FX Frequency
Yes
Effect/Sampler
3-Band Isolator
Yes
Auto BPM Counter
Yes
Effect Level & Depth Volume
Yes
MIDI Global Clock
Yes
Roll Down
Yes
Roll Up
Yes
Roll Sampler (Fwd)
Yes
Roll Sampler (Reverse)
Yes
Crossfader
Crossfader Type
Carbon Rail with P-Lock Fader Cap
CURVE Assignable
Yes
Field Replaceable
Yes
Fader Curve
3
Mic
Mic Connection
Jack
XLR
Mic EQ
2 band
Talkover
3 Position Switch
MIDI Info
Assignable Controls
49
MIDI On/Off
Yes
MIDI Start/Stop
Yes
Sound card
Connection
USB
Stereo Inputs
4
Stereo Outputs
4
Sample Rate
24 bit
Frequency
96 kHz
Terminals
Inputs
1 MIC (XLR/Jack Combo)
2 LINE (1/4 inch Jack)
2 PHONO (RCA)
6 CD/LINE (RCA)
Outputs
1 BOOTH (RCA)
1 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack)
1 REC (RCA)
1 S/PDIF Digital (RCA)
2 CONTROL (Mini-jack)
2 MASTER (XLR, RCA)
Send/Return
1 SEND (1/4 inch Jack)
USB
1 USB B port
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Mixer Pioneer DJM-750. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare