Microfon de Masura Multicanal miniDSP UMIK-X-2

  • Microfon de Masura Multicanal miniDSP UMIK-X-2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Microfon de Masura Multicanal miniDSP UMIK-X-2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4.399,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 733.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Product description

USB Multichannel microphone array, Up to 8ch audio recording, A2B wiring allows daisy-chaining of multiple arrays, REW integration for multichannel-analysis

Highlights

  • Multichannel - Multipoint Microphone measurement system
  • Up to 2xUMA4 MEMS microphone arrays can be daisy-chained
  • Low Distortion, High AOP, High SNR Knowles MEMS (SPH0655LM4H-1)
  • 24bit 44.1/48kHz recording, ASIO drivers
  • USB to A2B® module for multichannel audio streaming over long cables (up to 40m)
  • REW license for Multichannel measurement


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Microfon de Masura Multicanal miniDSP UMIK-X-2

Specificatii Product Details
miniDSP UMIK-X-2 USB Multichannel microphone arrayThe UMIK-X consists of one to two UMA4 microphone modules and a USB-A2B interface to interface the modules to the computer. Between four and 16 microphones can therefore be connected. UMA4 modules are daisy-chained to each other using a single twisted-pair cable carrying Analog Devices A2B protocol for multichannel audio at 24-bit/44.1 or 48 kHz. A single cable for audio + power for up to 40m distance! Applications include environmental monitoring and distributed sound field measurement. The distributed omnidirectional microphones in the array allow quick measurement and analysis in applications such as room equalization and distributed subwoofer tuning.The UMIK-X is a UAC-2 compliant interface that comes with its own ASIO driver and is driverless for macOS and Linux. For Windows, an ASIO driver is provided. Last but not least, the UMIK-X is compatible with the new multi-channel measurement capability of Room EQ Wizard (v5.20 and up). While this is normally a paid upgrade, a license for the upgrade is already included with your purchase.The UMIK-X is now available for sale in 2 complete, ready to go packages to get up and running in no time! The basic package supports up to 8 x Channel recording (2 x UMA4 arrays).What's in the box?
1 x USB to A2B interface for multichannel audio streaming / Multichannel USB audio streaming
1 x License Code for Multichannel Audio Measurement with REW (100 USD worth)
1 x shielded USB cable (2m)
A2B Twisted pair cable for microphone module daisy chainning: 2 x UMA4/XL package (1 x 5m, 1 x 3m , 1 x 5cm), 4 x UMA4/XL package (1 x 5m, 3 x 3m , 2x 5cm)
Linking brackets to link 2 x UMA-4 microphone arrays together (if option selected)


PRODUCT SPECIFICATIONS
Item: USB to A2B interface

Description

USB streaming engine

XMOS Multicore USB audio processor for UAC2 streaming

USB audio capabilities

USB audio recording for up to 16ch audio channels

Driverless under OSx, Linux
Custom ASIO drivers for Win10 platforms
Resolution / Sample rate

24bit @ 44.1/48 kHz

Analog devises A2B link

Multichannel audio link via A2B protocol, Up to 40m long cable

Toslink

Toslink Out: Stereo link to Playback system / Toslink In: No enabled

LED

Power/Active link indication

Power supply

External 5V USB power supply

Dimensions / Weight

24x64x67mm / 90gItem: UMA-4 Microphone Module

Description

Analog devises A2B link

Multichannel audio link via A2B protocol. Dual-port for Daisy chain up to 4 x UMA4

MEMS microphones

4 x Knowles MEMS with low noise buffer and high-performance modulator:

Low distortion: 1% @ 130 dB SPL
Sensitivity: -37dBFS @ 94dB SPL (1kHz)
Acoustic Overload Point (AOP): 132.5dB SPL
High SNR: 66 dBA and flat frequency response
RF shielded against mobile interference
Omnidirectional pick-up pattern
Matched sensitivity for uniform response
Mounting

Plastic clamp for microphone mounting

Dimensions (mm) / Weight

160x180mm / 27g
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

miniDSP a aparut pentru ca lumea audio este in continua schimbare si nevoia de calitate si claritate a sunetului devine tot mai pregnanta.

In centrul galaxiei tehnologice asiatice, miniDSP si-a facut o intrare sonora in lumea hi-fi cand a fost infiintata ca o noua companie in Hong Kong, companie care avea sa schimbe pentru totdeauna perceptia asupra sunetului.

In 2009 un grup de tineri ingineri, au dus pasiunea lor pentru componentele electronice la alt nivel, oferindu-le audiofililor din intreaga lume posibilitatea de a experimenta un sunet de inalta fidelitate, traversand granita dintre lumea HT si Hi-Fi cu ajutorul procesoarelo audio digitale miniDSP.

Astazi la aproape un deceniu distanta, miniDSP si-a facut un renume excelent si se concentreaza pe dezvoltarea si fabricarea sistemelor digitale de procesare a semnalului audio pentru o gama larga de aplicatii.

Progresul audio digital adus de miniDSP in atentia pasionatilor, scoate in evidenta varietatea de produse disponibile pentru procesare audio ce maximizeaza sunetul oricarui sistem. 

Usoare, discrete, cu un design elegant si modern, produsele miniDSP sunt usor de utilizat si sporesc performanta auditiva a sistemelor la care sunt legate.

miniDSP este un producator de top de procesoare audio digitale pentru HomeTheater, hi-fi, microfoane, casti si componente audio pentru piata auto sau diverse proiecte DIY etc.

Desi nu este o companie mare, produsele sale impecabile din punct de vedere tehnic si cele mai fiabile din punct de vedere al randamentului, atrag tehnicieni pasionati care iubesc echipamentele audio și electronice si lucreaza la dezvoltarea inovativa a produselor DSP.

Scopul miniDSP este de a detrona perceptia generala ca procesarea semnalelor audio digitale este complicata, costisitoare si poate fi realizata doar de catre cercetatori si dezvoltatori. 

Indiferent de tipul de echipament pe care il aveti sau de sunetul pe care il cautati, miniDSP dispune de toate echipamentele necesare pentru a satisface orice preferinta audio. Toate produsele miniDSP includ cele mai performante tehnologii si cel mai recet software  si ofera cele mai bune performante din acest segmen de piata in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile audio redate.


Nu sunt recenzii pentru Microfon de Masura Multicanal miniDSP UMIK-X-2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare