Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat

 • Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat
 • Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1899,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 316.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The measurement microphones from Audiomatica are precision condenser electret microphones perfectly suited for laboratory and on-field acoustical measurements. This calibrated version comes with a certificate and digital calibration file.

Highlights

 • Perfect for laboratory and on-field acoustical measurements
 • Includes calibration certificate and digital calibration data
 • RCA output connector for easy connection with a CLIO system
 • Includes cable, microphone clip and calibrator adapter
 • Ideal for an-echoic measurements due to long and slim shape

Product details

Audiomatica Calibrated Measurement Microphone

This microphone is a calibrated electret measuring microphone that is particularly well suited to being used in conjunction with the other components of the CLIO system. It is supplied with a calibration certificate, calibration data, cable, stand adapter and 1/2” calibrator adapter, all fitted in an elegant plastic case. Its long and thin shape renders it ideal for an-echoic measurements.

The microphone is available in three versions: MIC-01, MIC-02 and MIC-03. They have identical performances but differ in physical size. MIC-01 is preferable for fixed laboratory installations, like an an-echoic chamber. The MIC-02 is easier to handle and is ideal for measurements in a reverberant environment. The MIC-03 measures just 7 cm and is more convenient where space saving is a must.

The frequency response of the Audiomatica microphones is very flat over the entire audio band. For most applications there is no particular correction needed. For situations where high precision is required, this calibrated microphone is supplied with a frequency calibration certificate. This document, together with numerical data on a mini disc, is released by Audiomatica and specifies the frequency behavior of the microphone under test. The data can be used with the CLIO software.

See Audiomatica Measurement Microphone for the MIC-01, MIC-02 or MIC-03 with a calibration certificate.


What′s In The Box?

 • Microphone
 • Audiomatica calibration certificate
 • Calibration data on mini disc
 • One RCA to RCA 2.7 meter long microphone cable
 • Microphone clip with 5/8 - 27 TPI mount
 • Calibrator adaptor
 • Durable foam patted case

Specificatii Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat

Specificatii Microphone Length
MIC-01 25 cm
MIC-02 12 cm
MIC-03 7 cm

Atasat PDF cu manualul de utilizare
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat
PDF 1 Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat

Nu sunt recenzii pentru Microfon de Calibrare Audiomatica MIC-03 Calibrat. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare