Media Player Zidoo Z9s

  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
  • Media Player Zidoo Z9s
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Media Player Zidoo Z9s are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
989,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 164.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Functional overview


All aluminum alloy case

New upgraded Realtek 1296 Quad-core 64 A53 processor, 2G memory, 16GB eMMC super-large built-in storage, gigabit cable, 802.11ac 2T2R 867Mbps WIFI, Bluetooth 4.1.


Numerous interfaces:

SATA 3.0*2, USB 2.0*2, USB 3.0*2, Fiber optic *1, CVBS output *1, RS232*1, HDMI OUT 2.0a *1, HDMI IN 2.0*1


Full-function backlight learning remote control

Front LED five-segment display and various status display

12V 3A Power Supply

Powerful peripheral extensions, SATA 3.0*2, USB3.0*2, USB2.0*2

The new upgraded WIFI module supports 2T2R MIMO 867Mbps rate

New technology of picture quality optimization engine and optimized HDR transfer algorithm can accurately restore original colors when playing 4K HDR even without HDR TV, and support the function of SDR mapping HDR

Accurate frame rate switching and automatic resolution switching (23.976,59.94,25,30,50,60)

4k 60p point-to-point output, wide-color domain HDR/HDR10, 10Bit color depth, 1.07 billion colors

True 4K 60P decoding, H.265 /HEVC 10bit hard solution

Support 4K UHD Blue-ray navigation,

Powerful subtitle function, support any change of fonts, a variety of color effect optional, support online download subtitles;Support both SUP and ASS effects captions.

Unparalleled Poster Wall function, automatic scanning, automatic category series films and TV series, can be customized layout.

Support non-destructive audio formats such as SACD,DFF,DSF, APE,FLAC,WAV, and support CUE rails;Support mobile control without opening display device to listen to music.

Breaking the android SRC limit, audio sampling rate is up to 192K output

Benefit from ZIDOO's deep collaboration with REALTEK and ZIDOO's nearly two-year experience with REALTEK1295 based products, hundreds of thousands of users have feedback on their usage. ZIDOO brings hundreds of optimizations to the Z9S.

Support NFS,SMB V2,SMB V1 multiple sharing protocols

Support HTTP,RS232(can control ON/OFF),Control4 and many ways to control

UPC: 702004831214
Specificatii Media Player Zidoo Z9s

Specificatii Model Z9S
Front Display LED
Shell Aluminum alloy case
OS Android + OpenWRT
CPU Realtek RTD1296 ARM Cortex-A53 Quad-Core
GPU ARM T820 MP3(3-core)
Memory 2GB
Internal Storage 16GB eMMC
WIFI Connectivity 802. 11 AC, MIMO Dual-band WIFI
Ethernet 1*RJ-45 Ethernet Jack(10/100/1000Mbps)
HDMI Out HDMI 2.0a,Support 4K@60fps, HDR10
HDMI Input HDMI 2.0
Video decode HDR, 10-bit HEVC/H.265 up to 4K@60fps,VP9 up to 4K@60fps, H.264 up to 4K@24fps
Audio decode Support HD audio multichannel direct access and stereo decoding
Power DC 12V
SATA 2* SATA3.0
USB 2*USB3.0, 2* USB2.0
Other interface 1*IR receiver, 1*Composite video and audio port (Cvbs output), 1*SPDIF(2CH, 5.1CH),1*3.5mm RS232, 2* External high-gain Antenna, 1*SATA3.0 What's in the box: 1*Media Player, 1*Remote control, 1*HDMI cable, 1*Power adapter, 1*User manual
Tip Echipament Network Player
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Media Player Zidoo Z9s. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare