Material Insonorizare Auto STP GB 1.5 mm 3.5m2

  • Material Insonorizare Auto STP GB 1.5 mm 3.5m2
  • Material Insonorizare Auto STP GB 1.5 mm 3.5m2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Material Insonorizare Auto STP GB 1.5 mm 3.5m2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
350,00 RON / Set 263,00 RON / Set
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 58.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Insonorizantul STP GB(Good Balance) este un material anti vibratie a brandului STP, format din 2 straturi- din folie de aluminiu cu o grosime de 60 microni și un strat polimer lipicios, protejat cu hârtie antiaderentă.

Insonorizantul STP GB asigura eliminarea vibratiilor si imbunatatirea proprietatilor acustice, este un material usor de instalat, modern și cu un design interesant.
Materialul nu necesita incalzire si poate fi aplicat chiar si pe suprafete complexe.

Recomandări pentru utilizare și instalare:

  • Intervalul de temperatură al materialului este de la -45 la +100 grade.
  • Materialul este montat pe suprafețe metalice curate și uscate vopsite, inclusiv pe suprafața unei configurații complexe. Pentru a curăța suprafața de murdărie, se recomandă utilizarea apei cu detergenți neutri, care nu conțin solvenți organici și alcalii.
  • Temperatura zonei de lucru în care se va efectua instalarea trebuie să fie de 18-30 ° C.
  • Materialul este dezlipit de hârtia de protectie și presat cu grijă pe suprafața care trebuie tratată, evitând formarea de bule de aer.
  • Nu instalați pe suprafețele metalice contaminate și corodate.
  • Când dezasamblați, nu puteți reutiliza materialul.
  • Dacă materialul a fost păstrat la o temperatură sub 0 grade, înainte de instalare, acesta trebuie păstrat la temperatura camerei (18 până la 30 de grade) timp de 24 de ore.

Specificatii Material Insonorizare Auto STP GB 1.5 mm 3.5m2

Specificatii Insonorizantul GB este un material modern, elastic, estetic, ușor de instalat și cu un design interesant.Zone de aplicare uși, acoperiș, capota și ușa portbagajului.
Grosime 1,5 mm
Dimensiunea foii 75x47cm
Greutate per mp 2,6 kg
Grosimea foliei 60 microni
Suparfata 3,5mp
Nr. coli 10
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Material Insonorizare Auto STP GB 1.5 mm 3.5m2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare