Master Clock M2Tech Evo Clock Two

  • Master Clock M2Tech Evo Clock Two
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Master Clock M2Tech Evo Clock Two are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2699,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 449.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Semnalul de clock este un puls constant de ceas, de obicei produs de cristale quartz rezonatoare, ce ofera fluxului de date digital o informatie de timing corecta.


Cand este vorba de performante audio high end, calitatea semnalului clock in unitatea Hi-Fi este foarte importanta. Instabilitatea pe termen scurt a clock-ului este numita jitter, si afecteaza sunetul in multe moduri, introducand distorsiuni si zgomot de fond, sau creind un efect de blurr asupra sunetului, cu pierderea detaliilor.


Un semnal ce clock de inalta precizie este astfel obligatoriu pentru a obtine maximum de calitate audio dintr-un DAC, desigur implicand un cost mai mare comparativ cu sistemele de buget.


M2Tech ofera solutia Evo Clock Two: cei care deja au achizitionat Evo DAC Two Plus, Evo PhonoDAC Two sau hiFace Evo Two pot ulterior aloca un buget suplimentar pentru a creste performanta, achizitionand generatorul de clock Evo Clock Two.


Usor de folosit, beneficiile sunt imense: soundstage crescut, detaliu si acuratete in plus, fundal lipsit de zgomot sau distorsiuni.


Un sistem inovator way back link de la oricare din produsele Evo Two spre Evo Clock Two (imprementat prin conexiune optica pentru a evita buclele de masa) permite modificarea automata a frecventelor de clock ori de cate ori este detectata o melodie cu o rata de esantionare diferita de cea precedenta.


Se poate folosi cu alimentatorul din dotare, dar este recomandata folosirea sursei de alimentare dedicata Evo Supply Two, pentru maximum de performanta.

Specificatii Master Clock M2Tech Evo Clock Two

Specificatii Input:
clock information (Toslink)
Outputs:
master clock (BNC)
word clock (BNC)
Output voltage: 3.3Vpp (75 Ohms load)
Output impedance: 75 Ohms
Master clocks frequencies:
22.5792MHz
24.576MHz
10MHz
Word clocks frequencies:
32kHz
44.1kHz
48kHz
88.2kHz
96kHz
176.4kHz
192kHz
352.8kHz
384kHz
Super clocks frequencies:
5.6448MHz
6.144MHz
11.2896MHz
12.288MHz
Phase noise: -155dB (100kHz dev.)
Supply voltage: 7.5VDC to 12VDC
Current consumption: 300mA
Size: 105x100x46mm (wxdxh)
Weight: net 0.45kg, gross 0.6g
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Master Clock M2Tech Evo Clock Two. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare