Masina de Curatat Vinyl Furutech DF-2

  • Masina de Curatat Vinyl Furutech DF-2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Masina de Curatat Vinyl Furutech DF-2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
14330,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2388.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ultimate Performance • Ultimate Refinement • Ultimate Luxury
Every vinyl enthusiast has records in their collection, or come across LPs they′d love to own, but were just too warped for any cartridge/arm to track. The DF-2 the one-stop, one-button solution to your problems! The DF-2 provides controlled-heat perfect flattening for all your warped records, even those with only slight irregularities just enough to unsettle your cartridge and cause mistracking.

Warps And Listening
Warps are bad news no matter how you look at it. If the arm/cartridge remains parallel to the LP′s surface as with a flat record, VTA (Vertical Tracking Angle) remains unchanged throughout every rotation. Additionally, as the arm/cartridge tracks a warp on its upside, it places greater pressure on the stylus which changes VTF (Vertical Tracking Force) until the peak of the warp, whereupon the cartridge becomes “unloaded” with too little VTF on the way down.

Of course, all this muddles the sound, changing the tonal quality, imaging and soundstage characteristics of the cartridge. A flat record also tracks better with less distortion.

The DF-2 doesn′t take up much room with its space-saving, vertical storage design. Improved film heating technology optimizes the entire heating and cooling cycle for a perfectly flat LP that your cartridge − and you − will love! Just lay the DF-2 flat, open and place the LP on the guides, close and tap a single button! An LCD keeps you informed of progress with a tone sounding when done.

The DF-2 is an upgraded version of the original DFV-1.

“Furutech applies scientific methodologies, perfectly sane engineering and pretty
fanatical execution to all of its products.”
-- Srajan Ebaen, 6moons.com

“… After a session with the DFV-1, it was flat”
“… I found the DFV-1 Disc Flattener effective for banishing warps from LPs”
-- Michael Fremer, Stereophile October 2007

“…The Furutech DFV-1 performed exactly as advertised and I can say that I wouldn‘t change a thing about it”
-- John Potis, 6moons October 2007

“…The DFV-1 flattened any warped LP I threw at, no matter the weight or warping, and did so without damaging the LP in any way I could see or hear”
-- John Crossett, Soundstage September 2007

Specificatii Masina de Curatat Vinyl Furutech DF-2

Specificatii Rating: 115V±10% AC Line 5A fuse
European model: 230V±10% AC Line 3A fuse
Energy Consumption: 460W (max)
Heating plate maximum temp.: 57℃±3℃

Size: 445mm/17” W x 117mm/20” H x 547mm/7” D • Weight: 12kg/20lbs approx.
Safe Usage Environment:
Humidity 20% - 90% (No condensation)
Temperature: 5C/41F − 35C/95F
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Furutech

Furutech este fara niciun dubiu cel mai cunoscut producator de conectori, cabluri, prize si distribuitori de energie din lume. Produsele Furutech nu sunt doar populare in comunitatea DIY, ci sunt omniprezente pentru ca multi producatorii de cabluri high-end folosesc componente Furutech.

Compania japoneza si-a facut intrarea pe piata AV in 1988 uimind si acaparand lumea audio-video cu produsele sale. Cu o experienta vasta in fabricare de cabluri, distribuitori de putere, prize, conectori si componente auxiliare, Furutech a dezvoltat metode inovatoare de fabricatie care au permis o scadere semnificativa a nivelului de denaturare a sunetului si eliminarea zgomotului de fond la toate produsele cuprinse in portofoliul lor. 

Desi fabrica tot tipul de cabluri audio-video de peste 30 de ani, faima le-a fost adusa de conectorii de putere, atat de aclamati in intreaga lume.

Toate elementele conductoare Furutech sunt realizate din cupru PCOCC, acoperite cu rodiu si apoi tratate criogenic si demagnetizate intr-un proces complicat.

Conectorii Furutech au carcasele realizate din otel nemagnetic ceea ce inhiba rezonanta si folosesc folosesc insertii de carbon, nailon si policarbonat pentru a controla vibratiile.

Filozofia Furutech este "transmisia pura" si pentru ca pasionatii de high tech gasesc rapid limitele  conexiunilor de alimentare cu curent alternativ Furutech a dezvoltat produse ce realizeaza un transfer precis al semnalului de orice tip.

Atenti la orice detaliu, specialistii Furutech au realizat dispozitive ce elimina electricitatea statica de pe suporturi optice sau vinilului, demagnetizatoare si ionizatoare pentru a elimina smogul electric si pentru a oferi utilizatorului o experienta audio-video senzoriala, fidela si fara distorsiuni, atat de cautata de perfectionisti.

In concluzie putem spune ca sunetul se aude cel mai bine doar prin cablurile Furutech. Acestea va vor aduce mult mai aproape de calibrul sunetului de referinta la un pret mult mai mic decat al cablurilor emblematice produse de alte companii.


Nu sunt recenzii pentru Masina de Curatat Vinyl Furutech DF-2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare