Lampa NOS ( Tub ) Psvane WE845 Xtreme Classic Series

  • Lampa NOS ( Tub ) Psvane WE845 Xtreme Classic Series
  • Lampa NOS ( Tub ) Psvane WE845 Xtreme Classic Series
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Lampa NOS ( Tub ) Psvane WE845 Xtreme Classic Series are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7.237,00 RON / Set 2 Bucati

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1206.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Psvane WE845 Xtreme Classic Series, Matched Pair in exclusive gift boxes

The PSVANE WE845 Western Electric Replica get shipped as factory matched pair
a timeless beauty in perfect build quality for years of your audio performance

History of 845 tubes:

845 tubes were first introduced by RCA in early 1930s to compete with then industry leader Western Electric. This is also the first 3-element vacuum tube to delivery 60 watts per channel power when used in push-pull circuit design with a manageable physical size. The RCA845 became a milestone of vacuum tube production.

In 1937, Western Electric responded to competition from RCA845 with their newly designed WE284A
which was considered by users to deliver more lively sound than the RCA845 and with very similar electric specifications. WE284A then became the new benchmark of 845 tubes for the entire industry.
However at that time the electronics industry didn
t have many applications for this type of high output power tubes so demand was very limited. Not many WE284A tubes were produced then and even fewer are still around today.

Owning a pair of original Western Electric 284A is a dream for many HiFi audiophiles who own 845 tubes amps, in order to experience what the past glory of tube production could bring to their music system today. However, the scarcity has driven the price to very high level that many audiophiles cannot afford or obtain.

Creation of Psvane WE845:
The Psvane WE845 is a hybrid creation by combining the characteristics of both RCA845 and WE284A tubes. The first Psvane WE845 prototype was sent to Japan in late 2012 for evaluation and the reviewer commented:
It
s an ultimate pleasure to re-live the RCA845 sound from Psvane WE845 and I hope you can improve the sound to the WE284A level.
. Psvane design team took another 8 months to improve on design then we come to have today
s final version of the WE845 Replica.WE845 direct-heated type thorium tungsten cathode triode, class A1 and AB1

Heater
Uf---------------------------------------10 V
If----------------------------------------3.25 A

Maximum Rating
Ua--------------------------------------1250 V
Pa-----------------------------------------75 W
Pout(max.sig)--------------------------150 W
Ia(max)---------------------------------120 mA

Direct Interelectrode Capacitances
input--------------------------------------6 pF
output----------------------------------4.5 pF
grid to plate--------------------------14.5 pF

Static parameter
Ua--------------------------------------1250 V
-Ug------------------------------------200 V
Ia-----------------------------------------80 mA
Gm----------------------------------------3 mA/V
ri----------------------------------------1.7 KO
u------------------------------------------5
RL--------------------------------------3.4 KO
Ug(pk)----------------------------------69 V
Pout-------------------------------------15 W

Recommended Operating Conditions
(reference value class A1 .single tube):

Ua-------1000 1000 1250 V
-Ug------- 145 155 209 V
RL------------6 9 16 KO
Ia------------90 65 52 mA
Gm---------3.1 - - mA/V
Ug(pk)----- -- 110 148 V
ri-----------1.7 1.9 2.1 KO
Pou--t------24 21 24 W

Push-pull.class AB1:
Ua------------------ 800 1000 1000 1250 V
-Ug----------------- 125 170 175 225 V
RL------------------- 4.5 4.6 4.6 6.6 KO
Ia-----------------------80 70 40 40 mA
Ug(pk)-------- ------177 240 - - V
Ia(mAx.sig)------170 230 230 240 mA
Pout-------------------40 75 75 115 W

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Lampa NOS ( Tub ) Psvane WE845 Xtreme Classic Series

Tip Echipament Lampa Noua
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nume de referinta in productia de tuburi, Psvane este o companie detinuta de un grup privat de audiofili. Inițial, unii dintre membrii acestui grup privat au lucrat pentru Shuguang, fiind jucatori principali in cercetarea si dezvoltarea seriei Shuguang Treasure, extrem de populara pentru sticla negra care pastreaza sub vid componentele.

Formarea brandului Psvane a avut loc in 2011 pe fondul unor altercatii cu substrat financiar. Ulterior Heng Yang Electronics este creata in Hong Kong exclusiv pentru productia de tuburi Psvane, primind numele comercial Psvane Audio.

Astazi portofoliul Psvane Audio cuprinde mai multe serii de tuburi si produse similare care imbunatatesc sunetul aplificatoarelor pe care le innobileaza cu prezenta lor.

Seria T cu care si-au inceput productia in 2010 seria este impartita in doua subcategorii pe baza propriilor rezultate ale testului Psvane Audio: T-Classic Grade si T-Collection.

Versiunea MK1 are tuburile din sticla neagra, in timp ce noua versiune MK2 au o acoperire interioara de carbon cristalizat ce da o tenta cenusie. 

Seria HiFi cu tuburile transparente a fost lansata la sfarsitul anului 2011, fiind produse fiabile, excelente pentru inlocuirea tuburilor stoc care vin cu amplificatoarele consacrate.

Seria Replica WE ale caror tuburi sunt create cu materiale din aceeasi sursa ca tuburile WE originale si sunt reproduse în proporție de 1: 100 nu doar ca specificatii tehnice, dar si ca design.

Tuburile Psvane sunt incredibil de populare oferind o calitate excelenta a sunetului si o prezentare muzicala impecabila, atunci cand sunt folosite in amplificatoare.


Nu sunt recenzii pentru Lampa NOS ( Tub ) Psvane WE845 Xtreme Classic Series. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare