Insonorizant Auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4.2mm

  • Insonorizant Auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4.2mm
  • Insonorizant Auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4.2mm
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Insonorizant Auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4.2mm are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
850,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 141.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

STP BOMB AERO este o construcție din trei straturi, constând din folie de aluminiu (stratul de față) cu relief, un strat de cauciuc butilic și un strat de polimer adeziv acoperit cu hârtie antiaderentă.

Cerințe de instalare și exploatare

Materialul trebuie instalat pe suprafețe metalice curate și uscate, inclusiv pe suprafețe complexe. Pentru a curăța materialul de murdărie, se recomandă utilizarea apei cu soluții neutre, care nu conține solvenți organici și alcalini.

Pregătirea pentru instalare

În cazul în care materialul este depozitat sau transportat la o temperatură mai mică de 15 ° C, înainte de instalare, acesta trebuie păstrat la temperatura de 18-30 ° C timp de cel puțin 24 de ore în ambalajul producătorului. Temperatura spațiului de lucru trebuie să fie între 18-30 ° C. Suprafața de montaj trebuie curățată de praf și murdărie pana la uscare completă, apoi aplicat materialul insonorizant prin lipire si presare.

Instalare

Înainte de instalare, hârtia antiaderentă trebuie să fie desprinsă parțial. Părțile fără hârtie antiaderentă se aplică pe marginea suprafeței de montare, se încălzesc cu un pistol de căldură și se apasă. Pas cu pas, în timp ce hârtia antiadezivă se îndepărtează, următoarea parte a materialului trebuie încălzită și presată pe suprafața metalică. O încercare de a dezlipi materialul după instalare poate duce la distrugerea acestuia.

Exploatare

Materialul trebuie utilizat în condiții care elimină contactul constant cu orice solvenți organici.

Despre insonorizare:

Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop.

Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare. Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Insonorizant Auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4.2mm

Specificatii Insonorizantul auto STP Bomb Aero este un material PREMIUM vibro-absorbant, cu o greutate redusa fata de un material asemanator ca si grosime. Aplicare: podea, compartiment motor, arcuri caroserie (pasaje roti), portbagaj.

Marime pachet - 2,4m2
Greutate 1m2 , kg, max - 6
Continut - 12 folii
Dimensiune folie - 375x530mm
Grosime - 4,2mm
Grosime folie de aluminiu - 100 microni
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Insonorizant Auto STP Bomb Aero Bulk Pack, 4.2mm. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare