Insonorizant Auto STP Aero Bulk Pack, 2.3mm

  • Insonorizant Auto STP Aero Bulk Pack, 2.3mm
  • Insonorizant Auto STP Aero Bulk Pack, 2.3mm
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Insonorizant Auto STP Aero Bulk Pack, 2.3mm are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
850,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 141.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Insonorizantul auto STP Aero este un material vibro-absorbant foarte usor, dar si foarte eficient in acelasi timp. Aplicare: usi, podea, plafon, compartiment motor, portbagaj, arcuri caroserie.

STP AERO este materialul autoadeziv de amortizare a vibrațiilor utilizat ca strat de amortizare a vibrațiilor în vehicule, mașini agricole și alte obiecte, respectă cerințele pentru amortizarea eficientă a zgomotului și a vibrațiilor.

Materialul este proiectat pentru a fi utilizat la temperaturi de la -45 la 100 ° C; acesta poate rezista la o temperatură de până la 190 ° C.

Materialul este o construcție multistratificată, constând din folie de aluminiu cu relief și logo-ul imprimat și un strat de polimer adeziv, protejat cu hârtie anti-adezivă.

Grosime: 2,3 mm

Greutate:3,5 kg / m²

Factor de pierdere mecanică: 0,2

Inflamabilitate, rata de ardere, mm / min, nu mai mult de Neinflamabil, 100

Forța de aderență a suprafeței metalice la desprindere, N / cm, min4

Capacitatea de lipire a stratului de polimer de tip hârtie-adeziv, N / cm 0,5

Exploatare și cerințe de instalare

Cerințe de exploatare

Materialul trebuie instalat pe suprafețe metalice curate și uscate, inclusiv pe suprafețe complexe. Pentru a curăța suprafetele de aplicare se recomandă utilizarea apei cu detergenți neutri, care nu conțin solvenți organici și alcalini.

Pregătirea pentru instalare

În cazul în care materialul este depozitat sau transportat la o temperatură mai mică de 0 ° C, înainte de instalare, acesta trebuie menținut la temperatură (20 ± 5) ° C timp de cel puțin 24 de ore. Temperatura spațiului de lucru trebuie să fie (18-30) ° C.

Suprafața de montaj trebuie curățată de praf și murdărie, și ținută până la uscare completă.

Instalare

Hârtia antiaderentă se dezlipește în mod sistematic, fără probleme; detaliul trebuie apăsat pe suprafață, evitând formarea de bule de aer. Materialul nu trebuie instalat pe suprafețe metalice murdare și corodate.

Despre insonorizare:

Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop.

Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare. Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Insonorizant Auto STP Aero Bulk Pack, 2.3mm

Specificatii Insonorizantul auto STP Aero este un material tip PREMIUM vibro-absorbant foarte usor, dar si foarte eficient in acelasi timp. Aplicare: usi, podea, plafon, compartiment motor, portbagaj, arcuri caroserie.

Marime pachet - 4.5 m2
Continut - 12 folii
Greutate 1m2 , kg, max - 3.5
Dimensiune folie - 750x500 mm
Grosime - 2.3 mm
Grosime folie de aluminiu - 100 microni
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Insonorizant Auto STP Aero Bulk Pack, 2.3mm. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare