Filtru Pasiv Dayton Audio High Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm 0.5 khz

  • Filtru Pasiv Dayton Audio High Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm 0.5 khz
  • Filtru Pasiv Dayton Audio High Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm 0.5 khz
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Filtru Pasiv Dayton Audio High Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm 0.5 khz are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
185,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 30.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

This 2nd order (i.e. 12 dB per octave) high pass Linkwitz-Riley filter from Dayton Audio passes frequencies above the given frequency and can easily be combined with other filters in this series to create 2-way or even 3-way crossover networks. Designed for use with 4 ohm drivers.

Highlights

  • High quality air core inductors in series with the driver
  • High quality components are securely fastened to PCB
  • Frequencies can be staggered or overlapped for desired response
  • High quality red PC board with EVA backing to prevent shorts and vibration
  • Dual 0.205 terminals at each connection point for easy parallel wiring
  • Mounts to our 5 X 7 blank terminal plate

Product Details

Dayton Audio high Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm

Dayton Audio's premium inline passive filters make it easy to limit a driver's frequency response to a specific desired bandwidth. By using combinations of these filters you can create complete 2-way or 3-way crossovers. The components used in each of these are the same high quality you have come to expect from Dayton Audio.

This 12dB/octave high pass filter can be combined with our 500 Hz high pass for a 2nd order Linkwitz-Riley crossover, which sums for flat transfer function across the crossover frequency. In addition, you can stagger or overlap filter frequencies to overcome peaks and dips in individual drivers' frequency response to create crossovers that acoustically sum flat across the crossover point.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Filtru Pasiv Dayton Audio High Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm 0.5 khz

Specificatii Specifications:
Type: high Pass Filter
Impedance: 4 ohmsCrossover Frequency 0.5 kHz 0.6 kHz 0.7 kHz 0.8 kHz 2,0 kHz 2,5 kHz 3,0 kHz 3,5 kHz 4,0 kHz 4,5 kHz 5,0 kHz 5,5 kHz 6,0 kHz
Capacitor Value 2.6 µF 2.1 µF 1.8 µF 1.6 µF 0.64 µF 0.51 µF 0.42 µF 0.36 µF 0.32 µF 0.28 µF 0.25 µF 0.23 µF 0.21 µF
Inductor Value 40 mH 33 mH 28 mH 25 mH 10 mH 8.0 mH 6.6 mH 5.7 mH 5.0 mH 4.4 mH 4.0 mH 3.6 mH 3.3 mH
Dimensions: 100 mm x 60 mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Filtru Pasiv Dayton Audio High Pass Speaker Crossover 12 dB/Octave, 4 Ohm 0.5 khz. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare