Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2

  • Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2
  • Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2
  • Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2
  • Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
99,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 16.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Sbooster Vbus2 Isolator


After the huge success of the Sbooster Vbus isolator, Sbooster introduces now a new highly improved Vbus2:

  • Aluminium Enclosure
  • Full gold plated USB 2.0 connectors
  • Shielded
  • SMT technology

The Sbooster Vbus Isolator disconnects the Vbus power from the USB-port and prevents:

  • polluted Vbus power to enter your self-powered USB DAC
  • radiation of noise into the data.


If your DAC does not need the PC or streamer-power to operate, then make sure to disconnect it. Be keen and keep your data clean!


The Sbooster Vbus2 Isolator is a no-brainer tweak to upgrade your self-powered USB-DAC.

The Sbooster Vbus2 Isolator is the perfect addition to USB-tweaks like the UpTone Audio Regen. The Vbus2 also improves the USB-chain when you have upgraded your DAC or SPDIF convertor with USB B power supply solutions like the Sbooster BOTWS USB B or the AQVOX USB PSU.

The Vbus isolator disables the polluted power from the host PC/streamer, therefor it only works with USB audio devices, that do not need power from the host PC or streamer to operate.

The Vbus2 is not compatible with following USB tweaks:
- Wyred 4 Sound Recovery USB reclocker
- Intona High Speed USB Isolator

Sbooster Vbus2 Isolator compatibility list:

BrandModelDevice typeVbus2 Isolator
Antelope AudioZen Studio Portable Audio InterfaceYes
Antelope AudioZodiac Gold 384 kHz DACDACYes
Antelope AudioZodiac+ Mastering DACDACYes
ArcamirDACDACYes
ArcamrDACDACYes
Audiolab M-DACDACYes
Audiolab M-DAC+/ CDQ8200 DACYes
Ayre AcousticsQB-9DSD (upgrade version only)DACYes
Benchmark Media SystemsDAC1 new modelDACYes
ChordChordette EX DSD DACDACYes
ChordChordette QuteHD DACDACYes
Eastern Electric MiniMax DACDACYes
M2TECH/ManuntaHiface Evo/ Evo IIAudio InterfaceYes
M2TECH/ManuntaYoungDACYes
Metrum Acoustics HEX USB DAC DACYes
MicromegaMYDACDACYes
Moon 380D DSDDACYes
Musical FidelityV-DAC/ V-DAC IIDACYes
North Star Design192 DACDACYes
T+ADAC 8 DSDDACYes
UpTone AudioREGENUSB upgradeYes
Wadia di122 digital audio decoderDACYes
Wyred4Sound DAC2 DSDDACYes

Sbooster Vbus2 vs Vbus comparison chart:

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Sbooster - Sursa sunetului de calitate

 

Sbooster este prima companie olandeza specializata in dezvoltarea produselor de upgrade plug&play pentru media playere, streamere si DAC-uri, compatibile cu orice tip de aparatura care are o sursa de alimentare externa dedicata. Produsele sunt concepute pentru o utilizare generala, cu performante identice la orice tensiune de alimentare, cu accent pe eficienta energetica si imbunatatirea calitatii audio si video.

Sbooster a dezvoltat solutii de alimentare imbinand, intr-o maniera inovatoare, precizia si eficienta si livrand produse de upgrade foarte performante. Deoarece claritate sunetului si a imaginii este influentata de sursa de alimentare, aparatura se poate comporta mai slab fata de performanta sa maxima in cazul in care energia primita nu este suficienta. Deficitul de energie se manifesta prin perturbatii, imagine stereo plata si sunet aspru, aspecte reflectate in calitatea audio si video. In momentul in care un entuziast audio/video isi configureaza sistemul, tinde sa plaseze sursele de alimentare in plan secund, dupa boxe, cabluri, amplificatoare, DAC-uri, streamere etc, dar omiterea acestui aspect se reflecta in performanta finala a acelui sistemului. Alegand sursa potrivita, utilizatorul se poate bucura de un maxim al acuratetei sunetului sau imaginii.

Axata pe implementara celor mai noi tehnologii si pe inovatie continua, compania Sbooster ofera solutii de upgrade de inalta calitate, la preturi competitive.

Nu sunt recenzii pentru Filtru/Izolator USB SBooster Vbus 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare