DVD Auto Pioneer AVH-270BT

  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
  • DVD Auto Pioneer AVH-270BT
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului DVD Auto Pioneer AVH-270BT are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Affordable in-car entertainment.

Enjoy all of your favourite content on a large 6.2” touchscreen, right on your car dashboard. Take your music and video collection with you on the road. Whether it is stored on CDs, DVDs, a USB device or on the latest iPhone and Android smartphones, the AVH-270BT plays audio/video from almost any source.

Additionally, this car AV player features Bluetooth, allowing you to stream your music or call hands-free over a wireless connection.USB playback

Connect a USB key via the USB port and play back all your favourite songs and videos. This car AV receiver supports the most popular audio formats, as well as DivX, Xvid and MPEG-1/-2/-4 video files.Large 6.2 touchscreen

Enjoy your entertainment collection on a large 6.2 anti-glare touchscreen. In turn, its top notch interface guarantees easy operation while driving.Enjoy movies on the road

Give your passengers a true in-car entertainment experience. This car AV receiver plays both your CD and DVD collections, and it has video out support.Bluetooth streaming

This car multimedia player supports Bluetooth hands-free calling and audio streaming. This way, you can listen to music or make phone calls without taking your eyes off the road.


Specificatii DVD Auto Pioneer AVH-270BT

Specificatii Main Features

Maximum Power Output MOSFET 50W x 4

Tuner RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)

Plays • Your DVD collection
• Your CD collection
• Bluetooth audio

Via CD, DVD:
• MP3, WMA, WAV and AAC audio files
• DivX, Xvid and MPEG-1,2,4 video files

Via USB:
• MP3, WMA, WAV and AAC audio files
• DivX, Xvid and MPEG-1,2,4 video files
• JPEG and BMP image files

Screen 6.2 WVGA Touch Screen

Installation Type 2-DIN integrated entertainment hub

Button Illumination Red

DVD Region Code 2

Bluetooth Ready

Multi-language Display (English, Dutch, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish and Turkish)

Remote Control Optional CD-R33 remote DVD control available

Accessories Included:
• 1 x USB extension cable
• 1 x External Bluetooth mic

Optional:
• iPod cable
• ND-BC6 (Reverse camera)

Connections

Aux In (+) Rear Aux-in

Input for rear camera

ISO connector

PAL/NTSC/SECAM

RCA preouts 2 (Front, Rear or Subwoofer)

RCA video Video Input (RCA / mini-jack AV)

Hard wired remote input (+)

USB Input Rear USB

Video output Rear Video output

Screen Features

Selectable wide screen modes

Rear camera switching

Aspect ratio 16:9

Audio Features

Auto EQ (requires optional mic)

Equaliser 5-band Graphic Equaliser

High Pass Filter

Low Pass Filer

Apple Compatibility

Works with iPod

iPod Direct

Bluetooth

Pioneer Bluetooth

Hands-free calls

Additional Bluetooth Features Audio streaming

Compatibility HFP/A2DP/SPP

Tip Echipament Display 6.2 inch
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru DVD Auto Pioneer AVH-270BT. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare