DVD Auto Alpine IVA-D511RB

  • DVD Auto Alpine IVA-D511RB
  • DVD Auto Alpine IVA-D511RB
  • DVD Auto Alpine IVA-D511RB
  • DVD Auto Alpine IVA-D511RB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului DVD Auto Alpine IVA-D511RB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

SISTEM DVD MULTIMEDIA 1-DIN CU ECRAN DE 7

Ecranul mare cu touchscreen permite o cautare mai usoara si rapida a melodiilor preferate stocate pe iPod sau pe alte surse. Functiile Quick Search si Alphabet Search permit o cautare si mai rapida. Folositi functia Digital Time Correction pentru a compensa distanta variabila dintre difuzoare si pentru a auzi toate canalele in acelasi timp. De asemenea sunetul se poate personaliza folosind egalizatorul grafic cu 7 benzi, egalizatorul parametric cu 5 benzi si filtrul High Pass variabil. Conectati sistemul de navigatie NVE-M300P, poate fi controlat direct din Touch Screen si ofera navigare rapida si precisa, plus alte functii cum ar fi harta 3D, auto zoom, ghidare pe banda. Portul USB va permite sa folositi dispozitivul dumneavoastra de stocare pentru a asculta muzica preferata. Cablul USB este inclus. O metoda de extindere a sistemului este sa folositi cablul KCU-451iV (optional) pentru a conecta un iPod sau iPhone si sa beneficiati si de redare video.
Iluminare butoane: (IVA-D511RB: Albastru/Rosu, IVA-D511R: Verde/Portocaliu )

Specificatii DVD Auto Alpine IVA-D511RB

Specificatii Tuner

Memorii : 6 posturi pentru fiecare banda; FM-1, FM-2, FM-3, MW and LW
Memorare: Auto memorare / memorare manuala
Mod cautare: Local/selectie DX

RDS

Functii RDS: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

Bluetooth®

Pregatit pentru Bluetooth
Conectare : necesar Alpine KCE-400BT sau KCE-250BT. Functiile pot fi diferite in functie de telefon si de operatorul de retea.
Hands Free: apelare Hands Free
Agenda telefonica: Transferul agendei telefonice
Streaming: redare prin Streaming (folosind KCE-400BT)
Control Streaming : Control redare prin Streaming (folosind KCE-400BT)
Pregatit pentru interfata comenzi de volan ( necesita adaptor )

Conectare iPod®

Creat pentru iPod
Compatibil cu iPhone
Tip conectare : USB
Conectare iPod Video (necesita KCU-451iV)
Compatibil M.I.X. (Shuffle): Song, Albums, All
Control : Song Up / Down for Playlist, Artist, Genre, Composer, Episode
Redare video
Selectii disponibile : Playlist, Artist, Album, Song, Podcast, Genre, Composer, Audiobook
Cautare procentuala
Functie Alphabet Skip
Informatii afisate : Album Art, Song (Title, Album)

Redare disc

Tip disc: CD / DVD Player
Redare disc: Type CD/CD-R/CD-RW/DVD-R/-RW/VR
Fisiere redate: Divx/MP3/WMA/AAC Playback
DAC Burr-Brown
Functie mute Zero data : 0 Bit Mute
Digital Servo
Senzor : Senzor muzica Scan/Repeat
Control redare: Play/Pause/Forward/Backward
Mod M.I.X.: One (Folder) /All (Random Play) /Random (CD Only)

Conectare USB

Cabu USB inclus
Redare MP3/AAC/WMA
Banking: Max. 20 banks (20,000 songs)
Posibilitate cautare dupa: Album, Artist, Song,Playlist, Genre,Composer, Folder, File and Alphabet Skip

Reglare sunet

Reglare nivel subwoofer
Reglare filtru High Pass (Front/Rear)
Pregatit pentru MultEQ (necesita PXA-H100)
Functie MediaXpander (1, 2, 3, OFF )
Time Correction
Egalizator grafic cu 5 benzi sau parametric cu 7 benzi

Control magazie CD/DVD

M.I.X.: One/All (Shuffle)
Control Multi-Changer : Control Multi-Changer inclusiv magazia MP3 CHA-S634 (necesita KCA-410C)
Informatii : CD :Text Scroll Display, MP3:Text Information Display (ID3 Tag)
Control redare: Play/Pause/Forward/Backward
Repetare : Song/Disc

General

Putere: 4 x 50W
Display 7” WVGA Touch Screen
Iluminare butoane : Iluminare dubla ( IVA-D511RB: Albastru/Rosu, IVA-D511R: Verde/Portocaliu )
3 PreOut-uri si 1 iesire AV (2V)
1 intrare AV
Pregatit pentru comenzile de volan (necesita adaptor)
DIN Trim Plate
Panou frontal detasabil
Pregatit pentru telecomanda (doar control audio)
Intrare : Navi RGB
Intrare camera marsarier (OFF/Direct/RCA)
Egalizator Video: OFF(FLAT)/Night M./Soft/Sharp/Contrast/P-1/P-2

Telecomanda

Optionala (doar audio)
Model : RUE-4202

Dimensiuni

Dimensiune din: 1DIN
Dimensiune unitate(W x H x D) mm: 178 mm x 50 mm x 165 mm
Dimensiune fata (W x H x D) mm: 170 mm x 34.83 mm x 25 mm
Tip Echipament Display 7.0 inch
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Alpine Electronic of America Inc. a fost fondata in 1978, fiind unul dintre principalii producatori de echipamente electronice mobile performante, specializat in multimedia.

Filiala importanta a Alps Electronic CO. Ltd., unul dintre principalii producatori mondiali de componente electronice pentru calculatoare, comunicatii si echipamente electronice pentru masini, Alpine are un portofoliu imens ce include sisteme de divertisment digital, securitate si sisteme de navigatie auto.

Cu peste patru decenii de experienta, folosind o tehnologie digitala de ultima ora in cautarea excelentei in reproducerea sunetului, Alpine au ramasi fideli viziunii de a combina muzica, imaginea si datele, realizand cele mai performate sisteme mobile multimedia ce depasesc constant asteptarile conceptuale ale noilor produse, oferind o noua experienta atat in conducerea masinilor, cat si al divertismentului din timpul calatoriei.

Astazi Alpine ofera produse de inalta calitate, la un pret competitiv atat pentru consumatorii finali cat si pentru cei mai cunoscuti producatorii de masini din intreaga lume.

Sistemele de navigatie sunt centrul de resurse pentru linia mobila multimedia a companiei, urmate de sisteme inteligente de transport, DVD playere, sisteme Dolby Digital, amplificatoare si accesorii audio, difuzoare auto, radio audio digital prin satelit, sisteme schimb date mobile si comunicare prin dispozitivele telematice ce se imbina cu sistemele de navigare pentru a crea o platforma completa de produse.

Nu sunt recenzii pentru DVD Auto Alpine IVA-D511RB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare