Driver Dayton Audio EX32Q2-8

 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
 • Driver Dayton Audio EX32Q2-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Driver Dayton Audio EX32Q2-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
205,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 34.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio EX32Q2-8 Dual Steel Spring Balanced 2-Hole 32mm Exciter 20W 8 Ohm

When applied to vertical surfaces the Dayton Audio EX32Q2-8 dual spring balanced exciter has more linear movement to deliver extremely accurate response while producing lower distortion.

Highlights

 • Dual steel spider design to better support the large neodymium motor
 • Interchangeable mount allows you to A/B test different exciters
 • Rare-earth neodymium motor and a proprietary voice coil
 • 32 mm two layer voice coil for high, 20 watts RMS, power handling
 • Easily swap non-functional units out in the field
 • 8-ohm impedance for use with small, Class D amplifiers

Surface exciter technology provides a universal, cost-effective alternative to loudspeakers, allowing for sound reproduction virtually anywhere it is desired. Issues such as weather, space constraints, vandalism or visibility can be avoided or minimized with the use of a sound exciter. Dayton Audio Interchangeable Exciters may be used in a host of DIY executions to easily add sound to an existing non-audio specific project or create a portable speaker system, the unique mounting system allows you to try out the assortment of exciters offered by Dayton Audio!

Aural Excitement

The EX32Q2-8 from Dayton Audio can turn most rigid, flat surfaces into a speaker. Designed specifically for mounting to vertical surfaces, this exciter uses a dual spring spider to better support the large neodymium motor providing improved linearity. With a 2-layer 32 mm voice coil, this exciter can handle up to 40 watts peak for high output even when attached to thicker surfaces. A neodymium magnet is employed to create maximum magnetic flux around the proprietary voice coil for increased sensitivity when compared to similar-sized exciters. In turn, this reduces power requirements and makes it possible to use very small audio amplifiers, without sacrificing total output.

With Dayton Audio's exclusive interchangeable mounting system, you can try out many different configurations, placements, and exciters to find the best combination for your project.
Each exciter comes with a threaded mounting pad that can be permanently installed anywhere. Installation is easy, simply remove the pad from the exciter assembly, mount the pad to your project with 2 screws or with the 3M Adhesive, and screw the exciter assembly back onto the pad! The non-destructive nature of the interchangeable mount allows you to A/B different exciters or swap non-functional units out in the field without risking damage to your project or exciters.


Specificatii Driver Dayton Audio EX32Q2-8

Specificatii
EX32Q2-8
Type: Dual Steel Spring Balanced Exciter
Power Handling (RMS): 20 Watts
Power Handling (max): 40 Watts
Impedance: 8 ohms
Mounting type: Interchangeable Mounting System (IMS™)

Weight: 158 gram
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Driver Dayton Audio EX32Q2-8 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare