Distribuitor de Alimentare AudioQuest PowerQuest 2

  • Distribuitor de Alimentare AudioQuest PowerQuest 2
  • Distribuitor de Alimentare AudioQuest PowerQuest 2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Distribuitor de Alimentare AudioQuest PowerQuest 2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.599,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 266.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

6 Outlets
• 1 x 4K/8K Video Optimized Linear Filter Outlet
• 1 x High-Current Outlet
• 4 x Linear Filter Outlets

Dimensions: 15.47 L x 3.15 W x 6.02 H

Enhance your audio and video entertainment experience with PowerQuest®.

Our power filtration removes more noise and distortion than most common power conditioners, dramatically improving your system's performance. Unlike traditional surge protectors, non-sacrificial surge suppression prevents both high voltage and current from damaging your equipment, ensuring that your PowerQuest device won′t fail over time.

In addition, the PowerQuest PQ-2 features both a slim profile and a rugged floor-mounting stand that makes it ideal for mounting behind cabinets. Power cords plug straight down to the top-layer AC outlets, making installation trouble free. For those who prefer shelf mounting, the bottom stand can be easily removed. This allows easy access to all six power outlets. Sending clean power to your A/V system was never so simple or convenient.

***

HOOK-UP GUIDE
The PQ-2 outlets have been engineered to ensure optimum performance from your home entertainment system. For the very best results, please use the hook-up recommendations below when connecting your system to the PQ-2.

OUTLET 1
4K/8K Video Optimized Linear Filter: Best when connected to video screens, televisions, projectors, or universal players.

OUTLETS 2, 3, 4, 5
Linear Filter: Best when connected to audio/video source components, computers, modem, or router.

OUTLET 6
High-Current: Best when connected to soundbar, power amplifier, audio/video receiver, or subwoofer.


EXTREME VOLTAGE SHUTDOWN
140VAC: Will activate the main power circuit relay to open within less than 0.25 seconds; automatically resets once the incoming power is within a safe range.
NON-SACRIFICIAL SURGE PROTECTION
Nothing to damage with repeated 6000V/3000A input surge tests, which is the maximum that can survive a building′s AC electrical panel.
LINEAR FILTER
Differential-Mode Noise Dissipation: In excess of 22dB reduction from 30kHz-1GHz. Filter linearized for dynamic (rising) line impedance with frequency from 0.05 Ohms (source) and 10 to 50 Ohm load, (system current dependent).
4K/8K VIDEO OPTIMIZED OUTLET
In addition to the Linear Filter, this outlet offers additional Noise-Dissipation technology to maximize TV performance.
SIGNAL LINE PROTECTION: CABLE/SATELLITE
INPUT CURRENT MAXIMUM CAPACITY: 15 AMPS RMS
USB CHARGE CAPACITY: 2X PORTS − TOTAL CAPACITY 3.4 AMPS
DIRECTIONALLY OPTIMIZED CONCENTRIC-GEOMETRY AUDIOQUEST POWER CORD
CONNECTED EQUIPMENT PROTECTION WARRANTY

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Audioquest - From Low to Very High

 

Aproape patru decenii de experienta in domeniul audio inseamna, de cele mai multe ori, o carte de vizita greu de ignorat, si exact acesta este cazul si aici. In 1980, dupa ce se saturase sa vanda kit-uri de componente pentru prietenii care doreau amplificatoare Hi-Fi sis a distribuie marcile altora, Bill Low a decis sa-si dea o sansa si sa se apuce de confectionat propriile cabluri. Pornit la drum cu o rola de cablu de veioza, din care a reusit sa produca un cablu de boxe brut, dar cu un sunet foarte bun, Bill a invatat pe parcursul anilor ca cea mai buna metoda pentru un produs final de calitate este cea numita incercare si esec.

Astfel, greselile de abordare au fost eliminate si marca Audioquest a inceput sa fie distribuita mai intai in multe magazine din Statele Unite, dupa care si in Japonia si Europa. Autor al mai multor lucrari de specialitate si initiator al termenului de stabilitate mecanica (in raport cu materialele componente ale unui conductor), Bill Low a pus pe picioare un adevarat monument in materie de cabluri. Popularitatea produselor Audioquest este atat de mare acum (si ne referim la intreaga gama, ce cuprinde cabluri de toate felurile, convertoare digital-to-analog, casti, accesorii etc), incat marca se vinde in cateva sute de magazine americane si are distribuitori in peste 60 de tari din lumea intreaga. O garantie a lucrului facut bine si care poate aduce imbunatatiri in orice sistem. 

Nu sunt recenzii pentru Distribuitor de Alimentare AudioQuest PowerQuest 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare