Difuzor Tang Band WQ-1858

  • Difuzor Tang Band WQ-1858
  • Difuzor Tang Band WQ-1858
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Tang Band WQ-1858 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Tang Band's WQ-1858 subwoofer boasts 500 watts RMS power handling, an ultra-low 20 Hz free air resonance, and more than 13 mm of Xmax.

Highlights

  • Special suspension design, aluminum cone and dust cap
  • 500W (RMS) of power loading, durable mechanical structure
  • F0 = 20Hz, X-max = 13.3mm
  • It′s good for high power subwoofer application

Product Details

Tang Band WQ-1858 12 Aluminum Subwoofer

Tang Band's WQ-1858 subwoofer boasts 500 watts RMS power handling, an ultra-low 20 Hz free air resonance, and more than 13 mm of Xmax. It also features a reinforced aluminum cone and dust cap, rubber half-roll surround, under-spider venting, vented pole piece, bumped backplate, stacked ceramic ferrite magnets, and a strong die cast frame.


Specificatii Difuzor Tang Band WQ-1858

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

12

Power Handling (RMS)

500 Watts

Power Handling (max)

1000 Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

20 to 400 Hz

Sensitivity

85 dB 1W/1m

Voice Coil Diameter

2

Magnet Weight

51.2 oz.THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

20 Hz

DC Resistance (Re)

6.8 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

0.15 mH

Mechanical Q (Qms)

3.88

Electromagnetic Q (Qes)

0.51

Total Q (Qts)

0.45

Compliance Equivalent Volume (Vas)

4.11 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.33 mm/N

BL Product (BL)

17.64 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

179.61g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

13.3 mm

Surface Area of Cone (Sd)

500 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Aluminum

Surround Material

Rubber

Basket / Frame Material

Cast Aluminum

Magnet Material

FerriteMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

12.34

Baffle Cutout Diameter

11

Depth

7

# Mounting Holes

8
Tip Echipament Subwoofer
Diametru 12.0 inch / 30.0 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Tang Band - also known as TB speaker - is a specialized producer of sophisticated speakers, drivers, dome tweeters and subwoofers.
The brand was founded in 1996 in Taipei, Taiwan and since 1999 the components are manufactured in China. For the past 20 years Tang Band has expanded its range with speaker components, drivers, ODM and OEM products and outdoor speakers.
Tang Band's vision goes beyond delivering quality products. With the experience they gained in sound technology, Tang Band wants to serve customers all over the world. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Tang Band WQ-1858. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare