Difuzor Tang Band W6-1721

  • Difuzor Tang Band W6-1721
  • Difuzor Tang Band W6-1721
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Tang Band W6-1721 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
731,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 121.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The W6-1721 6 midbass features a long throw, underhung 1-1/2 voice coil driven by a massive 50 oz. ferrite magnet.

Highlights

  • Huge ferrite magnet, under hung motor design
  • Short ring on pole piece, VC = 38mm
  • Very low 2nd and 3rd distortion (low THD)
  • Long throw, high power loading, X-max = 8mm
  • Naturally high frequency roll off, good for crossover design

Product Details

Tang Band W6-1721 6-1/2 Underhung Midbass Driver

The W6-1721 6 midbass features a long throw, underhung 1-1/2 voice coil driven by a massive 50 oz. ferrite magnet. A shorting ring on the polepiece is responsible for the speaker's extremely low levels of second and third order harmonic distortion. This impressive motor is coupled to an optimized paper cone with rubber surround, supported by a cast aluminum frame. The driver's naturally high and smooth upper frequency rolloff facilitates simplified crossover designs.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor Tang Band W6-1721

Specificatii Woofer TypeFull-range
Nominal Diameter6-1/2
Power Handling (RMS)50 Watts
Power Handling (max)
Continuous Program Power
Impedance4 ohms
Sensitivity88 dB 2.83V/1m
Frequency Response40 to 5,000 Hz
Voice Coil Diameter1.5
Magnet Weight
DC Resistance (Re)3.4 ohms
Voice Coil Inductance (Le)0.084 mH
Resonant Frequency (Fs)40 Hz
Mechanical Q (Qms)3.58
Electromagnetic Q (Qes)0.49
Total Q (Qts)0.43
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)14.97g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)1.058 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)139.9 cm²
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)5.12 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)1.04 ft.³
Maximum Linear Excursion (Xmax)8 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialPaper
Surround MaterialRubber
Voice Coil Wire Material
Voice Coil Former
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialCast Aluminum
Magnet MaterialFerrite
Shielded
Overall Outside Diameter6.94
Overall Depth4.3
Baffle Cutout Diameter5.8
Bolt Circle Diameter6.5
# Mounting Holes4
Mounting Hole Diameter
Sealed Volume0.33 ft.³
Sealed F379 Hz
Vented Volume1.0 ft.³
Vented F342 Hz
Tip Echipament Midbass
Diametru 6.5 inch / 16.5 cm
Impedanta 4 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Tang Band - also known as TB speaker - is a specialized producer of sophisticated speakers, drivers, dome tweeters and subwoofers.
The brand was founded in 1996 in Taipei, Taiwan and since 1999 the components are manufactured in China. For the past 20 years Tang Band has expanded its range with speaker components, drivers, ODM and OEM products and outdoor speakers.
Tang Band's vision goes beyond delivering quality products. With the experience they gained in sound technology, Tang Band wants to serve customers all over the world. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Tang Band W6-1721. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare