Difuzor Tang Band W3-2141

  • Difuzor Tang Band W3-2141
  • Difuzor Tang Band W3-2141
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Tang Band W3-2141 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
281,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 46.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

With a bamboo fiber paper cone, structured Santoprene surround, and underhung motor, the W3-2141 3 full range from Tang Band has impressive response from 75 to 20,000 with very low distortion.

Highlights

  • Aluminum phase plug also acts as a shorting ring for lower distortion
  • Underhung voice coil improves control for lower distortion
  • Impressive efficiency (87 dB 1W/1m) for a driver this small
  • Unique surround and large spider keeps cone linear well beyond the rated xmax

Product Details

Tang Band W3-2141 3 Paper Cone Full Range Driver 8 Ohm

Tang Band's versatile W3-2141 full range driver uses an underhung voice coil, which places the entire coil inside the magnetic gap, for the utmost in control and accuracy. Designed for minimum distortion and resonance, the bamboo fiber paper cone and structured surround produces smooth response without harsh peaks or dips. The aluminum phase plug improves off axis response while also acting as a shorting ring providing greater control of the voice coil resulting in lower distortion.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor Tang Band W3-2141

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

3-1/2

Power Handling (RMS)

25 Watts

Power Handling (max)

50 Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

75 to 20,000 Hz

Sensitivity

87 dB 1W/1m

Voice Coil Diameter

0.8THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

75 Hz

DC Resistance (Re)

6.5 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

0.02 mH

Mechanical Q (Qms)

2.51

Electromagnetic Q (Qes)

0.46

Total Q (Qts)

0.39

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.116 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

2.25 mm/N

BL Product (BL)

3.64 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

1.996g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

1.6 mm

Surface Area of Cone (Sd)

32.09 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Bamboo Fiber / Paper

Surround Material

Santoprene®

Voice Coil Wire Material

Copper

Voice Coil Former

Kapton® / Polyimide

Basket / Frame Material

Cast Aluminum

Magnet Material

FerriteMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

3.625

Baffle Cutout Diameter

2.92

Depth

2.25

Bolt Circle Diameter

3.375

# Mounting Holes

4OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)

Sealed Volume

0.035 ft.³

Sealed F3

150 Hz

Vented Volume

0.087 ft.³

Vented F3

84 Hz
Tip Echipament Full Range
Diametru 3.5 inch / 9.0 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Tang Band - also known as TB speaker - is a specialized producer of sophisticated speakers, drivers, dome tweeters and subwoofers.
The brand was founded in 1996 in Taipei, Taiwan and since 1999 the components are manufactured in China. For the past 20 years Tang Band has expanded its range with speaker components, drivers, ODM and OEM products and outdoor speakers.
Tang Band's vision goes beyond delivering quality products. With the experience they gained in sound technology, Tang Band wants to serve customers all over the world. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Tang Band W3-2141. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare