Difuzor SB Acoustics Satori MW16PNW-8

 • Difuzor SB Acoustics Satori MW16PNW-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor SB Acoustics Satori MW16PNW-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
739,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 123.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

SB Acoustics Satori MW16PNW-8 6 White Egyptian Reed Cone Woofer

Highlights

 • Vented aerodynamic cast aluminum chassis for optimum strength and low compression
 • Proprietary cone material with EGYPTIAN PAPYRUS fibers made in-house
 • Soft low damping rubber surround for optimum transient response
 • Advanced BIMAX spider for improved linearity
 • Powerful optimized low distortion neodymium motor system
 • Non-conducting fiber glass voice coil former for minimum damping
 • Extended copper sleeve on pole piece for low inductance and reduced distortion
 • CCAW voice coil for reduced moving mass
 • Long life silver lead wires attached 180° apart for improved stability
 • Vented pole piece for reduced compression
 • High piston to chassis diameter ratio
 • Gasket and bolt hole protrusions for reduced coupling to speaker cabinet

Product Details

SB Acoustics Satori MW16PNW-8 White Egyptian Reed Cone Woofer

Under the Satori brand are two new 5” and 6.5” midrange drivers, MR13P-4 and MW16PNW-4, respectively, featuring black or natural white cones using Egyptian Papyrus fibers produced in house with a proprietary method, combined with soft low damping rubber surrounds for optimum transient response and low resonance frequency. The cones reveal the natural textures of the papyrus material imported from Egypt, resulting in a distinctive appearance, which will certainly be appreciated for high-end speakers.

For these new Satori drivers, the original ideal was to keep the natural finish of the Papyrus fibers as much as possible, which results in a light brown color. Since Papyrus fibers are not uniform, the cone shows visible spots of different colors which give it a look of a natural “organic” material - but the discussion about potential problems in the market arising from the wrong perception that those were “defects” or signs of an “old” driver, led the design team to also create a black version of the same cone. The fibers are still visible, but for more traditional clients, it might be better accepted.

Specificatii Difuzor SB Acoustics Satori MW16PNW-8

Specificatii Specifications for: Satori MW16PNW-8 6 White Egyptian Reed Cone Woofer
Woofer SeriesSatori Series
Woofer TypeMidwoofer
Nominal Diameter6
Power Handling (RMS)60 Watts
Power Handling (max)
Continuous Program Power
Impedance8 ohms
Sensitivity88 dB 2.83V/1m
Frequency Response
Voice Coil Diameter1.41
Magnet Weight
DC Resistance (Re)6.2 ohms
Voice Coil Inductance (Le)0.2 mH
Resonant Frequency (Fs)29 Hz
Mechanical Q (Qms)4.72
Electromagnetic Q (Qes)0.34
Total Q (Qts)0.32
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)12.1 g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)2.53 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)119 cm2
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)6.3 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)1.76 ft.³
Maximum Linear Excursion (Xmax)6 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm Material
Surround Material
Voice Coil Wire Material
Voice Coil Former
Dual Voice Coil
Basket / Frame Material
Magnet Material
Shielded
Overall Outside Diameter
Overall Depth
Baffle Cutout Diameter
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes
Mounting Hole Diameter
Sealed Volume
Sealed F3
Vented Volume
Vented F3
Tip Echipament Woofer
Diametru 8.0 inch / 20.0 cm

SB Acoustics a fost creat în 2006 pentru a aduce o alternativa fiabila pe piata difuzoarelor. Cu o oferta variata ce acopera o plaja larga de necesitati si un catalog complet de produse performante precum tweetere, difuzoare de banda larga, subwoofere, wooferele, midwo-uri și radiatoare pasive, SB Acoustics s-a impus rapid, urcand in topul producatorilor de componente audio.

SB Acoustics este parte integrata a Sinar Baja Electric, producator de linii complete de difuzoare si componente hi-fi. Sinar Baja Electric este un grup de companii care deservesc un numar impresionant de companii OEM din intreaga lume, insa care au devenit cunoscuti datorita difuzoarelor SB Acoustics care s-au transformat intr-o referinta la nivel mondial.

Cu sediul in Surabaya, Indonezia, Sinar Baja este unul dintre cei mai mari furnizori de difuzoare OEM pentru industria muzicala profesionala si de consum, printre care se numara clienti notabili precum Yamaha, Roland, Sharp, QSC, Wilson Audio, Steinway Lyngdorf si multe alte branduri cu nume sonore.

Difuzoarele SB Acoustics pot fi utilizate in diferite proiecte DYI, dar acestea raman la in topul calitatii preferate de producatorii de boxe din intreaga lume datorita designului perfect si al sunetului impecabil pe care il redau.

SB Acoustics a realizat si o serie de KIT-uri de produse, lansate la show-ul High End din Munchen, care le ofera pasionatilor de DYI posibilitatea de a realiza propriile proiecte. Astfel, cu un sunet foarte dinamic, natural si precis, difuzoarele SB Acoustics au cucerit sufletele si urechile audiofililor din intreaga lume, fiind tot mai cautate pe piata componentelor audio.

Echipa daneza proiecteaza cele mai performante difuzoare de banda larga, cu compromisul de a nu deveni niciodata prea scumpe pentru obiectivele utilizatorilor. Astfel SB Acoustics nu a sacrificat niciodata calitatea produselor, chiar daca  acestea sunt realizate din materiale exceptionale. 

Dedicati valorilor pe care le respecta, toate produsele SB Acousics sunt supuse testelor de anduranta inainte de a iesi pe poarta fabricii unde sunt asamblate manual de catre muncitori cu cea mai desavarsita experienta in domeniu.

Cu SB Acoustics  industria audio furnizeaza un competitor puternic care are avantajul  de a oferii un produs competitiv, de inalta performanta hi-fi, la un pret fara concurenta.

"Creat in Danemarca, fabricat in  Indonezia" este sloganul care iti vine in minte ori de cate ori admiri perfectiunea produselor SB Acoustics.


Nu sunt recenzii pentru Difuzor SB Acoustics Satori MW16PNW-8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare