Difuzor Peerless by Tymphany HDS-P830991

  • Difuzor Peerless by Tymphany HDS-P830991
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Peerless by Tymphany HDS-P830991 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
285,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 47.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Peerless High Definition Sound (HDS) Series offers high-quality solutions for multi-way speaker systems employing vented box alignments.

Highlights

  • Truncated cast aluminum frame
  • Glass-Fibre Composite (GFC) cone with half-roll rubber surround
  • Long-throw voice coil
  • Shorting rings for reduced distortion
  • Under-spider and voice coil ventilation

Product Details

Peerless by Tymphany HDS-P830991 5-1/4 GFC Cone HDS Woofer

This 5.25 inch 8 ohm driver is a member of the high performance HDS family. A powerful ferrite magnet system is coupled to a finite element analysis designed suspension system, containing both a linear spider design and a rubber surround. The motor contains an aluminium shorting ring, which reduces coil inductance, thus providing both extended frequency response performance and reduced distortion. The long-throw voice coil ensures linear high excursion performance, needed for signal clarity. The cone necks are vented so as to reduce air compression effects under high excursion conditions. The cast aluminium basket offers structural rigidity, heat sinking capacity for the motor, and additional air venting under the spider so as to again reduce air compression effects. The cone in this model is a glass fibre composite, offering a unique visual and acoustic experience.Specificatii Difuzor Peerless by Tymphany HDS-P830991

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

5-1/4

Power Handling (RMS)

30 Watts

Power Handling (max)

60 Watts

Impedance

8 Ohms

Frequency Response

60 to 5,000Hz

Sensitivity

87 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

1THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

66 Hz

DC Resistance (Re)

6 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

0.33 mH

Mechanical Q (Qms)

2.96

Electromagnetic Q (Qes)

0.58

Total Q (Qts)

0.49

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.24 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.6 mm/N

BL Product (BL)

6.42 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

9.7g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

4.55 mm

Surface Area of Cone (Sd)

89.9 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Fiberglass

Surround Material

Rubber

Basket / Frame Material

Cast Aluminum

Magnet Material

FerriteMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

6

Baffle Cutout Diameter

4.75

Depth

2.77

# Mounting Holes

6OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)

Sealed Volume

0.11 ft.³

Sealed F3

115 Hz

Vented Volume

0.36 ft.³

Vented F3

58 Hz
Tip Echipament Woofer
Diametru 5.5 inch / 14.0 cm

In 1926, in Danemarca, sanctuarul producatorilor de echipament audio higth-end, avea sa apara inegalabila Peerless

Inca de atunci Peerless a furnizat solutii audio de cea mai buna calitate, produsele lor devenind rapid un etalon in industria de referinta.

In anii 2000, Vifa, o companie infiintata in 1933 de un mecanic de masini si botezata chiar de fondatorul sau "fabrica de difuzoare a lui Videbæk", a fuzionat cu Peerless pentru a forma Danish Sound Technology (DST). 

5 ani mai tarziu, Tymphany, o tanara companie infiintata in 2014, a cumparat DST împreună cu marcile originale Peerless, Vifa și Scan-Speak.

Ulterior Tyfphany a abandonat productia de difuzoare Vifa aproape in totalitate sau le-a vandut sub numele de Peerless V-Line.

Incepand cu anul 2005, tehnologia difuzorelor Peerless a fost o constanta care a dus pe cele mai inalte culmi industria muzicala si acustica sub numele Peerless by Tymphany.

Difuzoarele Peerless sunt astazi cele mai performante din acest segment de piata si furnizeaza un sunet premium pentru orice aplicatie, aducand un nivel consistent de calitate tuturor produselor finale, innobilandu-le cu tehnologia si designul lor.

Seria Platinum ofera solutii de ultima generatie cu noile difuzoare din gama inovatoare NE,  impreuna cu wooferele Tymphany XLS și XXLS si subwooferele Peerless by Tymphany.  

Difuzoarele SDS si HDS cuprinse in seriile Peerless V-Line by Tymphany Gold, ofera performanta suplimentara la preturi rezonabile

Tehnologia inegalabila a difuzoarelor daneze si productia eficienta in China, unde standardele de productie sunt unice, aduce compania Timphany pe culmile gloriei, dandu-i posibilitatea de a oferi produse premium la preturi foarte bune pentru industria OEM si amatorii de proiecte DYI.

Astazi Tymphany proiecteaza si fabrica unele dintre cele mai inovatoare sisteme de difuzoare si sisteme audio de pe piata. Cu peste 3.000 de angajati, compania are vanzati uriase la nivel mondial, produsele lor fiind utilizate de cei mai cunoscuti producatori de aparatura hi-fi. 

Proiectate de ingineri talentati, difuzoarele Peerless by Tymphany sunt cele mai fiabile de pe piata, cu componente de calitate care sunt testate la standarde riguroase de performanta. Acest lucru face ca produsele sa redea un sunet impecabil indiferent de produsul final din care fac parte. 

Peerless by Tymphany continua sa exploreze noi domenii cum ar fi difuzoarele cu tehnologie avansata de amplificare, subwoofere high-end, woofere de compresie și tehnologii de difuzoare plane, ca parte a procesului continuu de dezvoltare, pentru a oferi clientilor cea mai variata gama de produse.


Nu sunt recenzii pentru Difuzor Peerless by Tymphany HDS-P830991. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare