Difuzor Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu

  • Difuzor Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1180,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 196.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu 6 Woofer 4 Ohm

For serious speaker builders that demand the world's best drivers, look no further than Morel's Titanium Advanced woofer series. The 6 TiCW 634Nd features a Coppersleeve Neolin motor and a titanium bobbin for ultra-quick transient response and a Uniflow chassis for reduced power compression.

Highlights

  • Open Uniflow aluminum diecast chassis for reduced reflections
  • Hybrid neodymium/ferrite magnet ferrite system
  • Titanium coil bobbin for low energy storage
  • 3 Hexatech aluminum voice coil
  • High 1,000W instantaneous power handling
  • Coppersleeve Neolin motor

Product Details

Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu 6 Woofer 4 Ohm

Since 1975, Morel has been on an ever-evolving quest to create the perfect, ultimate loudspeaker. This dedication is apparent in every product they produce: tweeters, midranges, woofers, and finished systems that serve the Hi-Fi, home theater, and car audio markets. Morel systems are today sold in more than 55 countries around the globe. Their products are made with exceptional care; each is assembled by hand and extensively tested, undergoing seven different quality assurance steps, to ensure only the highest standards are met.

Morel Titanium Advanced Series

The Titanium Advanced woofer series from Morel is the latest leap forward in woofer design. Huge 3 Hexatech™ aluminum voice coils (that use hexagonal shaped wire for high sensitivity and power handling) are wound onto titanium bobbins for amazingly low energy storage, resulting in lightning quick transients for superior attack and decay transients. Qms is also raised and allows for a wider range of enclosure options. Three magnetic systems are available: dual ferrite, Hybrid™ neodymium/ferrite, and Hybrid™ neodymium/ferrite with a Coppersleeve Neolin™ motor. Each is available in 4 and 8 ohm impedance.

Uniflow­™ Aluminum Diecast Chassis

All of this wouldn't mean anything if the air swept by the driver got trapped in the motor or frame. Morel designed the Uniflow chassis to be as open and sonically transparent as possible. An over-sized vent on the pole piece, a frame-suspended spider, and exposed voice coil combine to virtually eliminate reflections and output-robbing power compression. The Uniflow chassis also allows for the use of an over-sized spider for complete control of the over-sized voice coil.

The 6 TiCW 634Nd woofer features a Hybrid neodymium/ferrite magnet system, Coppersleeve Neolin motor (for the best possible transient response), 4-ohm impedance, and a unique, one-piece DPC (Damped Polymer Composite) cone that offers flat frequency response from 40 Hz to 4,500 Hz on-axis, and from 40 Hz to 4,000 Hz off-axis. Its large voice coil allows it to handle 10 ms peak power transients of up to 1,000 watts when used correctly.

Specificatii Difuzor Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu

Specificatii Woofer SeriesTitanium Advanced series
Woofer TypeMidwoofer
Nominal Diameter6
Power Handling (RMS)150 Watts
Power Handling (max)1000 Watts
Continuous Program Power
Impedance4 ohms
Sensitivity88 dB 2.83V/1m
Frequency Response40 to 4,500 Hz
Voice Coil Diameter3
Magnet Weight
DC Resistance (Re)3.7 ohms
Voice Coil Inductance (Le)0.29 mH
Resonant Frequency (Fs)34 Hz
Mechanical Q (Qms)3.4
Electromagnetic Q (Qes)0.31
Total Q (Qts)0.29
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)
Surface Area of Cone (Sd)119 cm²
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)
Compliance Equivalent Volume (Vas)0.9 ft.³
Maximum Linear Excursion (Xmax)5.5 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialPoly Composite
Surround MaterialRubber
Voice Coil Wire MaterialAluminum
Voice Coil FormerTitanium
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialCast Aluminum
Magnet MaterialNeodymium
Shielded
Overall Outside Diameter6.3
Overall Depth2.72
Baffle Cutout Diameter5.51
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes6
Mounting Hole Diameter
Sealed Volume0.13 ft.³
Sealed F395 Hz
Vented Volume0.25 ft.³
Vented F360 Hz
Tip Echipament Woofer
Diametru 6.0 inch / 15 cm
Impedanta 4 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Morel – peste 40 de ani de inovatie

Compania israeliana Morel a fost infiintata acum mai bine de patru decenii, in anul 1975, de catre Meir Mordechai, inspirat de dragostea sa pentru muzica si avand un vis: acela de a crea boxe care ar putea reda tot farmecul muzicii, sub forma cea mai naturala. Straduinta sa de o viata a dus la multe generatii de boxe si difuzoare care au stabilit constant noi standarde in ceea ce priveste calitatea impecabila a sunetului. Brandul Morel (nume derivat din Mordechai Electro-acoustics) a devenit beneficiar anual al diferitelor premii “Best of” din industria echipamentelor audio.

Principiul de la care pornit aceasta companie este ca boxele pot fi comparate cu instrumentele muzicale.  Desi exista foarte multi producatori de instrumente muzicale de toate felurile, doar o parte reusesc sa obtina acel sunet care hipnotizeaza si emotioneaza auditorul, acel sunet care surprinde magia muzicii. Acesta a fost intotdeauna si scopul Meir Mordechai. Ca fondator al companiei, a considerat ca producerea unor sisteme audio care pot oferi acea traire magica necesita mai mult decat tehnologie avansata sau cele mai noi instrumente de productie. Pentru a atinge culmea experientei de ascultare, absolut necesara este implicarea umana propiu-zisa. Astfel, fiecare produs Morel este asamblat manual si indelung testat (procesul de testare a calitatii cuprinde 7 etape) pentru a se asigura ca indeplineste conditiile conforme celor mai ridicate standarde.

De-a lungul timpului, Morel a capatat o reputatie remarcabila pentru inovatia tehnologica si excelenta in design. Componentele create de acestia (drivere, inclusiv midrange, woofere) sunt utilizate in unele dintre celel mai exigente produse high-end din lume. Sistemele audio Morel  (home hi-fi, home theatre, echipamente pentru automobile) sunt vandute pe piata din intreaga lume, brandul fiind prezente in peste 55 de tari, iar din 2004, Morel a fondat compania subsidiara Morel America.

Fiecare produs poarta semnatura Morel a calitatii, garantata de abilitatile si know-how-ul echipei care a contribuit la construirea lui, echipa care are o experienta intensa cu sunetul. Produsele Morel se remarca prin originalitate si prin calitatea de a atinge, in mod realist, performante audio foarte inalte.

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Morel TiCW 634Nd Titanium Series Hybrid Cu. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare