Difuzor Monacor SPH-390TC

  • Difuzor Monacor SPH-390TC
  • Difuzor Monacor SPH-390TC
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Monacor SPH-390TC are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1499,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Monacor SPH-390TC 15'' DVC Poly Cone Subwoofer

A very powerful dual voice coil woofer that is very capable of bass reproduction in small bass reflex enclosures allowing for endless applications.

Highlights

  • Dual voice coil
  • Carbonised polypropylene cone
  • Capable of long linear excursion
  • Parameters optimized for bass reproduction in small vented enclosures

Product Details

Monacor SPH-390TC 15'' DVC Poly Cone Subwoofer

A dual voice coil woofer that is capable of impressive bass reproduction small sized vented enclosures. This makes it an ideal small ported subwoofer but it also serves a multi-way speaker very well as the bass woofer.

Specificatii Difuzor Monacor SPH-390TC

Specificatii Woofer TypeSubwoofer
Nominal Diameter15''
Power Handling (RMS)2 x 150 Watts
Power Handling (max)2 x 300 Watts
Continuous Program Power
Impedance8+8 Ohms
Sensitivity96 dB 1W/m
Frequency Response23-2,000 Hz
Voice Coil Diameter65.5 mm
Magnet Weight1.8 kg
DC Resistance (Re)2 x 6 Ohms / 3 Ohms
Voice Coil Inductance (Le)2 x 1.3 mH/1.3 mH
Resonant Frequency (Fs)23 Hz
Mechanical Q (Qms)6.36
Electromagnetic Q (Qes)0.29
Total Q (Qts)0.26
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)160 g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)0.3 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)850 cm2
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)16.72 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)284 l
Maximum Linear Excursion (Xmax)7 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialPolypropylene
Surround MaterialRubber
Voice Coil Wire MaterialCopper
Voice Coil FormerKapton
Dual Voice CoilYes
Basket / Frame MaterialStamped steel
Magnet Material
Shielded
Overall Outside Diameter385 mm
Overall Depth170 mm
Baffle Cutout Diameter348 mm
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes8
Mounting Hole Diameter6
Tip Echipament Subwoofer
Diametru 15.0 inch / 38.0 cm
Impedanta 8 + 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Infintata in 1964 in Bremen, Germania, Monacor a pornit pe drumul spre succes cu doar doi oameni la bordul unei afaceri care astazi ofera peste 6000 de produse profesionale, solutii tehnice pentru scena, securitate sau iluminat, atat pentru domeniul privat cat si pentru companii, precum si o gama generoasa de accesorii si componente electronice care includ printre altele boxe, cabluri si elemente de conexiune.

De peste cinci decenii Monacor ofera solutii tehnice ce se bazeaza pe ultimele evolutii in industria de segment si au demonstrat ca pot aduce pe piata calitate, durabilitate si functionalitate impecabila la un pret rezonabil. 

Produsele sofisticate oferite de Monacor sunt simbol al calitatii absolute, prima optiune la care apeleaza majoritatea tehnicienilor de sunet pentru a oferii experiente audio perfecte pentru orice situatie si locatie. 

De la amplificatoare, la sisteme de transmisie de semnal de inalta performanta Monacor creeaza solutii optime pentru public si profesionistii din industria teatrului sau cinematografului. 

In plus, Monacor are produse pentru un iluminat modern, pentru o tehnologie de scena  perfecta sau pentru o casa eleganta.

Evenimentele si securitatea formeaza doua zone mari pe care Monacor le acopera cu succes. Acest lucru nu epuizeaza insa portofoliul tot mai amplu care cuprinde diverse game de produse pentru profesionisti, iubitori de muzica sau pasionatii de proiecte DIY. 

Astfel, de la incarcatoare de baterii, la aparate de masura si control, de la seturi de difuzoare, subwoofere, accesorii si conectori sau componente de asamblare, pana la carcase si unelte din cel mai bun inox, Monacor ofera o mare varietate de produse pentru toti iubitorii de tehnologie.


Nu sunt recenzii pentru Difuzor Monacor SPH-390TC. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare