Difuzor Monacor SP-155X

  • Difuzor Monacor SP-155X
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Monacor SP-155X are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
159,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 26.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Monacor SP-155X 6'' Truncated Full Range Driver 8 Ohm

A high efficiency full range woofer with improved high frequency dispersion thanks to the whizzer cone and therefore a jack of all trades; should it be PA, home audio or instrument amplification.

Highlights

  • High efficiency
  • Relatively linear frequency response
  • Improved high frequency dispersion thanks to the whizzer cone

Product Details

Monacor SP-155X 6'' Truncated Full Range Driver 8 Ohm

The Monacor SP-155X is a high efficiency 6′′ full range driver with a surprisingly linear response and a boosted low-midrange to compensate for the baffle step losses. Furthermore it exhibits all the positive characteristics of a full range speaker, such as the point source reproduction, with reduced beaming in the highs thanks to the well-integrated whizzer cone: The best of both worlds!

It is efficient enough to be a very competent PA woofer but it is also very well suited for home audio purposes, especially high efficiency point source speaker systems.

Specificatii Difuzor Monacor SP-155X

Specificatii Woofer TypeFull-range
Nominal Diameter6''
Power Handling (RMS)25 Watts
Power Handling (max)50 Watts
Continuous Program Power
Impedance8 Ohms
Sensitivity93 dB 1W/m
Frequency Response70-16,000 Hz
Voice Coil Diameter25.5 mm
Magnet Weight380 g
DC Resistance (Re)6.5 Ohms
Voice Coil Inductance (Le)0.4 mH
Resonant Frequency (Fs)70 Hz
Mechanical Q (Qms)0.67
Electromagnetic Q (Qes)0.88
Total Q (Qts)0.67
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)6.5 g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)0.75 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)117 cm2
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)4.60 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)14 l
Maximum Linear Excursion (Xmax)1 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialPaper
Surround MaterialCloth
Voice Coil Wire MaterialCopper
Voice Coil FormerAluminum
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialStamped steel
Magnet MaterialFerrite
Shielded
Overall Outside Diameter155 mm
Overall Depth75 mm
Baffle Cutout Diameter146 mm
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes4
Mounting Hole Diameter5 mm
Sealed Volume
Sealed F3
Vented Volume
Vented F3
Tip Echipament Full Range
Diametru 6.0 inch / 15 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Infintata in 1964 in Bremen, Germania, Monacor a pornit pe drumul spre succes cu doar doi oameni la bordul unei afaceri care astazi ofera peste 6000 de produse profesionale, solutii tehnice pentru scena, securitate sau iluminat, atat pentru domeniul privat cat si pentru companii, precum si o gama generoasa de accesorii si componente electronice care includ printre altele boxe, cabluri si elemente de conexiune.

De peste cinci decenii Monacor ofera solutii tehnice ce se bazeaza pe ultimele evolutii in industria de segment si au demonstrat ca pot aduce pe piata calitate, durabilitate si functionalitate impecabila la un pret rezonabil. 

Produsele sofisticate oferite de Monacor sunt simbol al calitatii absolute, prima optiune la care apeleaza majoritatea tehnicienilor de sunet pentru a oferii experiente audio perfecte pentru orice situatie si locatie. 

De la amplificatoare, la sisteme de transmisie de semnal de inalta performanta Monacor creeaza solutii optime pentru public si profesionistii din industria teatrului sau cinematografului. 

In plus, Monacor are produse pentru un iluminat modern, pentru o tehnologie de scena  perfecta sau pentru o casa eleganta.

Evenimentele si securitatea formeaza doua zone mari pe care Monacor le acopera cu succes. Acest lucru nu epuizeaza insa portofoliul tot mai amplu care cuprinde diverse game de produse pentru profesionisti, iubitori de muzica sau pasionatii de proiecte DIY. 

Astfel, de la incarcatoare de baterii, la aparate de masura si control, de la seturi de difuzoare, subwoofere, accesorii si conectori sau componente de asamblare, pana la carcase si unelte din cel mai bun inox, Monacor ofera o mare varietate de produse pentru toti iubitorii de tehnologie.


Nu sunt recenzii pentru Difuzor Monacor SP-155X. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare