Difuzor MarkAudio Pluvia Eleven

  • Difuzor MarkAudio Pluvia Eleven
  • Difuzor MarkAudio Pluvia Eleven
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor MarkAudio Pluvia Eleven are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
629,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Pluvia 11 is a completely new driver design. It is the first “full range” driver that can handle bass loads typically delivered by 5.5 inch to 6.5 inch mid-bass units used in most 2 way systems.

Highlights

  • Synthetic rubber surround
  • Super-strength alloy
  • Improved bass handeling
  • Improved dust cap
  • Two colour choices, gold and grey

Product Details

Markaudio Pluvia Eleven 7” full Range Aluminium woofer

The Pluvia 11 is a completely new driver design. It is the first “full range” driver that can handle bass loads typically delivered by 5.5 inch to 6.5 inch mid-bass units used in most 2 way systems.

The Pluvia 11 cone is an entirely new design from Mark Fenlon. It uses a new super-strength aerospace grade alloy designed to cope with high bending stress loads. The material thickness is increased by 50% over previous Markaudio designs, yet the profile remains shallow to increase dispersion. Two more processes have been added to the Multiform cone production sequence to increase Pluvia 11's operational low frequency load capacity.

The all-new front suspension has a variable thickness geometry, increasing oscillatory stability by 30% over previous designs. The rear suspension (spider) has an operational surface area 25% larger than the Alpair 10 to cope with load demands of typical mid-bass units. However, the Pluvia 11′s high range has not been sacrificed. It outperforms the smaller Alpair 10 by reaching slightly higher frequencies with an improved spread on the high-range lift above 10kHz. Other design advances include the new “easy install” frame. This new-technology one-piece moulding utilises a GF30 glass fibre and resin mix. Pluvia 11′s frame is more rigid than previous designs, with a mounting depth of only 4.5mm, making both recessed and surface-mounting simple. Two new cone colours add visual interest. Along with the Pluvia 7, this new family of drivers will serve custom builders well into the future.

For the first time in the history of traditional full-range driver design, users now have a genuine choice to go full-range without sacrificing bass handling, or use it as a wide-range mid-bass driver that allows simple filtering.

The new Pluvia Eleven is an excellent high-end and multi-purpose driver. It's also suitable for many

computer, Home Theatre, TV, and commercial A/V applications.

Specificatii Difuzor MarkAudio Pluvia Eleven

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

7

Power Handling (RMS)

45 Watts

Power Handling (max)

90 Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

100 to 20,000 Hz

Sensitivity

88.1 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

1THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

39.1 Hz

DC Resistance (Re)

5.4 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

0.68 mH

Mechanical Q (Qms)

1.80

Electromagnetic Q (Qes)

0.351

Total Q (Qts)

0.293

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.848 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

-

BL Product (BL)

6.56 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

11.4 g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

7 mm

Surface Area of Cone (Sd)

109,359 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Aluminum

Surround Material

Rubber

Basket / Frame Material

Glass-Fibre

Magnet Material

FerriteMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

6.77

Baffle Cutout Diameter

5.65

Depth

3.15

Bolt Circle Diameter

6.22

# Mounting Holes

5
Tip Echipament Woofer
Diametru 7.0 inch / 17.8 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

MarkAudio

Intr-o epoca in care foarte putini producatori de difuzoare inca mai fac toate componentele in propria fabrica, MarkAudio se afla pe locurile superioare ale clasamentului acestei  minoritati producand cele mai performante difuzoare, cu o reputatie mondiala absoluta.

MarkAudio este o ramura a Markimage Limited, o companie care proiecteaza si fabrica produse HIFI, cu sediul in Hong Kong. Incepand cu anul 2000, Markimage Limited a realizat componente audio si produse finite pentru branduri din industria audio-video din intreaga Europa. Producerea componentelor OEM se situeaza in capatului superior al preferintelor pietei din acest segment, in special pentru articolele realizate la comanda.

Cu peste 11 ani de experienta, MarkAudio a avansat de la furnizarea de componente audio pentru marile brandurile europene, la producerea unei game proprii de difuzoare audio si accesorii pentru pasionatii audiofili. 

Infiintata initial de Mark Fenlon, inginer mecanic de proiectare cu portofoliu impresionant realizat in cei 30 ani de proiectare si fabricare a componentelor audio, compania a crescut pentru a atrage un numar impresionant de specialisti in acustica.

Pentru ca filozofia companiei este una de imbunatatire continua, MarkAudio face toate produsele sale in-house, unde difuzoarele MarkAudio sunt proiectate si realizate de designerul britanic Mark Fenlon, care gestioneaza personal echipa de o inalta calificare, pentru ca fiecare difuzor ce paraseste linia de productie sa fie perfect echilibrat, reproducand sunetul in cel mai fidel mod.

Toate difuzoarele Markaudio exceleaza cu fiecare parametru masurat si functioneaza optim in fiecare incinta in care este amplasat. Orice audiofil va asculta cu eufonie, detaliile sunetului, combinate cu acuitate si control dinamic.

Auditiile realizate cu ajutorul difuzoarelor MarkAudio sunt un lux pentru urechile oricarui cunoscator, pantru ca fiecare componenta care poarta marca MarkAudio atinge cele mai inalte standarde de calitate.

Designul si functiile operationale ale difuzoarelor MarkAudiosunt direct influentate de contributia unor experti audio si a unor designeri mecanici, astfel incat sunetul redat de aceste difuzoare este incredibil, rafinat, perfect echilibrat.

Nu sunt recenzii pentru Difuzor MarkAudio Pluvia Eleven. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare