Difuzor MarkAudio CHP-70-P

  • Difuzor MarkAudio CHP-70-P
  • Difuzor MarkAudio CHP-70-P
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor MarkAudio CHP-70-P are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
565,00 RON / Pereche

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 94.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The MarkAudio CHP-70A driver is designed to make a semi-vintage classic sound similar to the smaller full range driver designs from the 1950ʼs. Its middle-high range output has been made to roll-off from 7-kHz up.

Highlights

  • Synthetic rubber surround
  • Nomex spider
  • Improved voice coil former
  • Sold as matched pairs

Product Details

Markaudio CHP-70-P 4 Full Range Paper Woofer Natural Matched Pair

This updated (Gen. 2) CHP-70A driver is designed to make a semi-vintage classic sound similar to the smaller full range driver designs from the 1950ʼs. Its middle-high range output has been made to roll-off from 7-kHz up. This helps to keep the high range sounding smooth and warm. This driver makes the singers voice sound very natural, a little warm, pleasing for many hours of listening.

The CHP-70A Gen. 2 will assist in the control of sharp or hard sounding compressed music (digital). This CHP delivers a tone that appeals to classic music enthusiasts using smaller amplifiers. The off-axis and sound-spread of the CHP-70 is excellent. This driver can fill a room environment with an easy listening experience, especially for human voice. The bass response from the CHP-70 Gen. 2 in a properly tuned box is excellent for this smaller sized driver. Typically, in a Bass-Reflex or Vented box, lower responses close to 40Hz can be obtained.

Several technical improvements have been done, such as: 1 - Improved stiffer frame. 2 - New cap design with new improved fitting method. 3 - New Japanese designed coil. 4 - New spider for improved bass.

The CHP-70A Gen. 2 is an excellent classic and natural sound driver.

The CHP-70A Excursion Arrestor will make a sound when exceeding the driver′s excursion limits.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor MarkAudio CHP-70-P

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

4

Power Handling (RMS)

20 Watts

Power Handling (max)

- Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

- to - Hz

Sensitivity

86.5 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

0.78THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

50.2 Hz

DC Resistance (Re)

7.2 ohms

Mechanical Q (Qms)

2.3

Electromagnetic Q (Qes)

0.76

Total Q (Qts)

0.52

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.16 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

1.31 mm/N

BL Product (BL)

4.2 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

3.7g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

4 mm

Surface Area of Cone (Sd)

50.2 cm²MOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

-

Baffle Cutout Diameter

-

Depth

-

# Mounting Holes

-
Tip Echipament Woofer
Diametru 4.0 inch / 10.0 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

MarkAudio

Intr-o epoca in care foarte putini producatori de difuzoare inca mai fac toate componentele in propria fabrica, MarkAudio se afla pe locurile superioare ale clasamentului acestei  minoritati producand cele mai performante difuzoare, cu o reputatie mondiala absoluta.

MarkAudio este o ramura a Markimage Limited, o companie care proiecteaza si fabrica produse HIFI, cu sediul in Hong Kong. Incepand cu anul 2000, Markimage Limited a realizat componente audio si produse finite pentru branduri din industria audio-video din intreaga Europa. Producerea componentelor OEM se situeaza in capatului superior al preferintelor pietei din acest segment, in special pentru articolele realizate la comanda.

Cu peste 11 ani de experienta, MarkAudio a avansat de la furnizarea de componente audio pentru marile brandurile europene, la producerea unei game proprii de difuzoare audio si accesorii pentru pasionatii audiofili. 

Infiintata initial de Mark Fenlon, inginer mecanic de proiectare cu portofoliu impresionant realizat in cei 30 ani de proiectare si fabricare a componentelor audio, compania a crescut pentru a atrage un numar impresionant de specialisti in acustica.

Pentru ca filozofia companiei este una de imbunatatire continua, MarkAudio face toate produsele sale in-house, unde difuzoarele MarkAudio sunt proiectate si realizate de designerul britanic Mark Fenlon, care gestioneaza personal echipa de o inalta calificare, pentru ca fiecare difuzor ce paraseste linia de productie sa fie perfect echilibrat, reproducand sunetul in cel mai fidel mod.

Toate difuzoarele Markaudio exceleaza cu fiecare parametru masurat si functioneaza optim in fiecare incinta in care este amplasat. Orice audiofil va asculta cu eufonie, detaliile sunetului, combinate cu acuitate si control dinamic.

Auditiile realizate cu ajutorul difuzoarelor MarkAudio sunt un lux pentru urechile oricarui cunoscator, pantru ca fiecare componenta care poarta marca MarkAudio atinge cele mai inalte standarde de calitate.

Designul si functiile operationale ale difuzoarelor MarkAudiosunt direct influentate de contributia unor experti audio si a unor designeri mecanici, astfel incat sunetul redat de aceste difuzoare este incredibil, rafinat, perfect echilibrat.

Nu sunt recenzii pentru Difuzor MarkAudio CHP-70-P. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare