Difuzor MarkAudio CHN-50

  • Difuzor MarkAudio CHN-50
  • Difuzor MarkAudio CHN-50
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor MarkAudio CHN-50 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
112,00 RON / Pereche

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 18.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Markaudio CHN-50 Matched Pair Full-range Woofer

The CHN 50 full range speaker is a new compact 3 inch full range driver suitable for use in small near field loudspeakers, as a high quality mid-range driver for low-crossover multi-way designs, and for line array speakers.

Highlights

  • 3′′ magnesium alloy cone
  • Very linear response up to 25KHz
  • Broad directivity pattern thanks to low-profile multiform cone
  • Long stroke suspension with progressive-rate spider
  • Low profile surface-mount polymer basket

Product details

The CHN 50 is a very affordable compact 3 inch full range driver suitable for use in small near field loudspeakers, as a quality mid-tweeter for low-crossover multi-way designs, and for line array speakers.

Markaudio have built a gentle rise into the low and high frequency response, as seen in some of their premium drive units, to enhance positioning flexibility. The sound presentation is forgiving, without glare, and the Thiele / Small parameters, with a generous 3.5mm (1-way) Xmax, are balanced for ease of use.

The low-mass voice coil, suspension and shallow profile magnesium alloy cone are unique to the CHN 50. The pressed steel frame is designed to be very open and allow airflow to be as free as possible to the rear of the cone. Response extends from resonance to beyond 20KHz, and the impedance rise at higher frequencies is only modest, due to the careful motor design.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor MarkAudio CHN-50

Specificatii Woofer Series
Woofer TypeFull-Range Woofer
Nominal Diameter3''
Power Handling (RMS)7 Watts
Power Handling (max)
Continuous Program Power
Impedance8 Ohms
Sensitivity85.74 dB 1W/m
Frequency Response80-25,000 Hz
Voice Coil Diameter
Magnet Weight
DC Resistance (Re)3.4 Ohms
Voice Coil Inductance (Le)0.06 mH
Resonant Frequency (Fs)
Mechanical Q (Qms)2.8318
Electromagnetic Q (Qes)0.6865
Total Q (Qts)0.5526
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)2.0871
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)0.982
Surface Area of Cone (Sd)28 cm2
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)2.6869
Compliance Equivalent Volume (Vas)1.0965
Maximum Linear Excursion (Xmax)3.5 mm (mechanical)
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialMagnesium Alloy
Surround MaterialRubber
Voice Coil Wire Material
Voice Coil Former
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialStamped Steel
Magnet MaterialFerrite
Shielded
Overall Outside Diameter102.9 mm
Overall Depth45.6 mm
Baffle Cutout Diameter70.0 mm
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes5
Tip Echipament Woofer
Diametru 3.0 inch / 7.5 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

MarkAudio

Intr-o epoca in care foarte putini producatori de difuzoare inca mai fac toate componentele in propria fabrica, MarkAudio se afla pe locurile superioare ale clasamentului acestei  minoritati producand cele mai performante difuzoare, cu o reputatie mondiala absoluta.

MarkAudio este o ramura a Markimage Limited, o companie care proiecteaza si fabrica produse HIFI, cu sediul in Hong Kong. Incepand cu anul 2000, Markimage Limited a realizat componente audio si produse finite pentru branduri din industria audio-video din intreaga Europa. Producerea componentelor OEM se situeaza in capatului superior al preferintelor pietei din acest segment, in special pentru articolele realizate la comanda.

Cu peste 11 ani de experienta, MarkAudio a avansat de la furnizarea de componente audio pentru marile brandurile europene, la producerea unei game proprii de difuzoare audio si accesorii pentru pasionatii audiofili. 

Infiintata initial de Mark Fenlon, inginer mecanic de proiectare cu portofoliu impresionant realizat in cei 30 ani de proiectare si fabricare a componentelor audio, compania a crescut pentru a atrage un numar impresionant de specialisti in acustica.

Pentru ca filozofia companiei este una de imbunatatire continua, MarkAudio face toate produsele sale in-house, unde difuzoarele MarkAudio sunt proiectate si realizate de designerul britanic Mark Fenlon, care gestioneaza personal echipa de o inalta calificare, pentru ca fiecare difuzor ce paraseste linia de productie sa fie perfect echilibrat, reproducand sunetul in cel mai fidel mod.

Toate difuzoarele Markaudio exceleaza cu fiecare parametru masurat si functioneaza optim in fiecare incinta in care este amplasat. Orice audiofil va asculta cu eufonie, detaliile sunetului, combinate cu acuitate si control dinamic.

Auditiile realizate cu ajutorul difuzoarelor MarkAudio sunt un lux pentru urechile oricarui cunoscator, pantru ca fiecare componenta care poarta marca MarkAudio atinge cele mai inalte standarde de calitate.

Designul si functiile operationale ale difuzoarelor MarkAudiosunt direct influentate de contributia unor experti audio si a unor designeri mecanici, astfel incat sunetul redat de aceste difuzoare este incredibil, rafinat, perfect echilibrat.

Nu sunt recenzii pentru Difuzor MarkAudio CHN-50. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare