Difuzor MarkAudio Alpair-6M Gold

  • Difuzor MarkAudio Alpair-6M Gold
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor MarkAudio Alpair-6M Gold are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
689,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 114.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Alpair 6M is well suited to smaller audio applications, particularly desk-top and nearfield uses. The bass-rich warm tone of this driver can act a balance for those installations using compressed or highly processed source music, complements the use of traditional and modern solid state amplification. This new generation 2 model concentrates on refining the musicality of the Alpair 6 heritage.

Highlights

  • New Multi-form cone design allows improvement of vocal clarity in the lower/lower mid frequency ranges
  • New advanced Nomex rear suspension
  • New ultra-light weight copper wound coil
  • New connector sets allow for remote soldering of cables making installation easy
  • Built-in overload protection (arrestor in motor sub-assembly)
  • Sold as matched pair

Product Details

Markaudio Alpair-6M Gold 3.5 Full Range Woofer Matched Pair

The Alpair 6M has a mechanical X Max (1 way) of 5.5 mm (in flux). This feature is only designed to handle non-linear “peak-shock” loads, for example the brief roll of a drum beat. For optimum movement, loads NOT exceeding 3.00 mm is within its capability for a period not exceeding 1.5 hours. The normal driven movement should remain inside 2.6 mm. For a driver of this size, this normal load X-max is generous; Together with a well matched cabinet, a pleasing bass response can be generated.

This new generation 2 driver has a new Multi-form cone design. The cone profile has been modified to improve vocal clarity in the lower/lower mid frequency ranges. New advanced Nomex rear suspension and a new low mass copper wound coil is also included in this design. Other additional features include a revision of the polymer mix for the frame making it 10% stiffer than the old model. Lastly, the new connector sets allow for remote soldering of cables, making installation easy.

Specificatii Difuzor MarkAudio Alpair-6M Gold

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

3.5

Power Handling (RMS)

15 Watts

Power Handling (max)

30 Watts

Impedance

4 ohms

Frequency Response

- to - Hz

Sensitivity

85.4 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

0.7THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

63 Hz

DC Resistance (Re)

3.6 ohms

Mechanical Q (Qms)

2.76

Electromagnetic Q (Qes)

0.45

Total Q (Qts)

0.38

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.16 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

2.58 mm/N

BL Product (BL)

2.81 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

2.57g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

4 mm

Surface Area of Cone (Sd)

36.3 cm²MOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

-

Baffle Cutout Diameter

-

Depth

-

# Mounting Holes

4
Tip Echipament Woofer
Diametru 3.5 inch / 9.0 cm

MarkAudio

Intr-o epoca in care foarte putini producatori de difuzoare inca mai fac toate componentele in propria fabrica, MarkAudio se afla pe locurile superioare ale clasamentului acestei  minoritati producand cele mai performante difuzoare, cu o reputatie mondiala absoluta.

MarkAudio este o ramura a Markimage Limited, o companie care proiecteaza si fabrica produse HIFI, cu sediul in Hong Kong. Incepand cu anul 2000, Markimage Limited a realizat componente audio si produse finite pentru branduri din industria audio-video din intreaga Europa. Producerea componentelor OEM se situeaza in capatului superior al preferintelor pietei din acest segment, in special pentru articolele realizate la comanda.

Cu peste 11 ani de experienta, MarkAudio a avansat de la furnizarea de componente audio pentru marile brandurile europene, la producerea unei game proprii de difuzoare audio si accesorii pentru pasionatii audiofili. 

Infiintata initial de Mark Fenlon, inginer mecanic de proiectare cu portofoliu impresionant realizat in cei 30 ani de proiectare si fabricare a componentelor audio, compania a crescut pentru a atrage un numar impresionant de specialisti in acustica.

Pentru ca filozofia companiei este una de imbunatatire continua, MarkAudio face toate produsele sale in-house, unde difuzoarele MarkAudio sunt proiectate si realizate de designerul britanic Mark Fenlon, care gestioneaza personal echipa de o inalta calificare, pentru ca fiecare difuzor ce paraseste linia de productie sa fie perfect echilibrat, reproducand sunetul in cel mai fidel mod.

Toate difuzoarele Markaudio exceleaza cu fiecare parametru masurat si functioneaza optim in fiecare incinta in care este amplasat. Orice audiofil va asculta cu eufonie, detaliile sunetului, combinate cu acuitate si control dinamic.

Auditiile realizate cu ajutorul difuzoarelor MarkAudio sunt un lux pentru urechile oricarui cunoscator, pantru ca fiecare componenta care poarta marca MarkAudio atinge cele mai inalte standarde de calitate.

Designul si functiile operationale ale difuzoarelor MarkAudiosunt direct influentate de contributia unor experti audio si a unor designeri mecanici, astfel incat sunetul redat de aceste difuzoare este incredibil, rafinat, perfect echilibrat.

Nu sunt recenzii pentru Difuzor MarkAudio Alpair-6M Gold. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare