Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4

  • Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4
  • Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4
  • Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4
  • Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4
  • Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4
  • Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1350,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 225 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Built for extreme performance in the smallest 10 subwoofer speaker enclosures, the Dayton Audio Reference Series RSS265HO-4 features an anodized aluminum cone, 4-layer voice coil, and optimized distortion-reducing magnet system.

Highlights

· Extensively vented motor eliminates compression and allows quiet excursion

· Extra-thick black anodized aluminum cone for maximum rigidity

· Triple shorting ring motor for ultra-low distortion

· 4-layer coil for high power handling

· Optimized parameters for small enclosures

· Highest quality materials throughout for long-lasting performance

Product Details

Dayton Audio RSS265HO-4 10 Reference HO Subwoofer 4 Ohm

As with the rest of the Reference Series, the main focus of the Dayton Audio RSS265HO-4 10 subwoofer is ultra-low-distortion. Second, third, and intemodulation distortion are kept extremely low by utilizing three short-circuit paths within the motor structure. A durable aramid fiber spider and extensive venting throughout provide quiet and uniform excursion. The black anodized cone, rubber surround, and custom basket give this 10 driver a unique, high-end look. Choose the high output version for automotive applications or for equalized high-power home subwoofer speaker systems.

Specificatii Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4

Specificatii Woofer SeriesReference Series
Woofer TypeSubwoofer
Nominal Diameter10
Power Handling (RMS)600 Watts
Power Handling (max)1200 Watts
Continuous Program Power
Impedance4 ohms
Sensitivity87.2 dB 2.83V/1m
Frequency Response24 to 600 Hz
Voice Coil Diameter2.52
Magnet Weight100 oz.
DC Resistance (Re)3.50 ohms
Voice Coil Inductance (Le)1.74 mH
Resonant Frequency (Fs)26.9 Hz
Mechanical Q (Qms)4.02
Electromagnetic Q (Qes)0.39
Total Q (Qts)0.35
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)201g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)0.17 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)349.7 cm²
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)17.6 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)1.04 ft.³
Maximum Linear Excursion (Xmax)12.3 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialAluminum
Surround MaterialRubber
Voice Coil Wire MaterialCopper
Voice Coil FormerAluminum
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialSteel
Magnet MaterialFerrite
Shielded
Overall Outside Diameter10.47
Overall Depth5.37
Baffle Cutout Diameter9.25
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes6
Mounting Hole Diameter
Sealed Volume0.44 ft.³
Sealed F361 Hz
Vented Volume0.53 ft.³
Vented F339 Hz
Tip Echipament Subwoofer
Diametru 10.0 inch / 25.0 cm
Impedanta 4 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio RSS265HO-4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare