Difuzor Dayton Audio PS65LP-4

  • Difuzor Dayton Audio PS65LP-4
  • Difuzor Dayton Audio PS65LP-4
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio PS65LP-4 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
703,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 117.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Dayton Audio PS65LP-4 6-1/2 high efficiency full-range driver could be the ultimate upgrade for your factory stereo system. Designed to be a simple drop in replacement for your stock speakers, this driver's amazing efficiency can increase the output by up to 10 dB without adding any additional amplification. Also, this is an excellent driver for use in any high efficiency full range speaker designs.

Highlights

  • Ultra-efficient, high SPL (99 dB @ 2.83V/1m*) high-performance driver
  • Low-profile 2-3/8 mounting depth suitable for car doors or any shallow designs
  • Smooth high frequency roll-off even at 75° off-axis
  • Unique patent-pending bi-conical cone geometry provides high frequency extension and dispersion, as well as cone rigidity
  • Highly damped polypropylene cone controls cone break-up and provides a smooth roll-off
  • Copper cap to keep inductance under control and to extend high frequency response
  • Powerful 1.4 Tesla neodymium motor makes this one of the highest 2.83V SPL of any 6-1/2 car audio speaker on the market!

Product Details

Dayton Audio PS65LP-4 6-1/2 Ultra Efficient Low Profile Full-Range Driver 4 Ohm

Other than adding an amplified subwoofer you simply can′t make a better more cost effective improvement to your factory car stereo than swapping out those mediocre factory speakers for the Dayton Audio PS65LP-4 ultra-efficient 6-1/2 drivers.

Today even the most basic factory audio systems have various other electronic components and systems integrated into the head unit, as a result less consumers are willing to replace the head unit. Not only could you lose some features but in some cases may end up with electrical problems.

Although the Dayton Audio PS65LP-4 (with 2-3/8 mounting depth, full-range capability, excellent off-axis response and exceptional efficiency) was purposely built for car audio, its parameters and design features serve it well for numerous other applications. Such as, but certainly not limited to: a full-range in-wall/on-wall/ceiling speaker system, a devoted midrange in a ultra-efficient three-way system, or as a great candidate for a folded horn or transmission line design for the class “A amplifier guys.

*Per parameter T/S measurement using Dayton Audio DATS system

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor Dayton Audio PS65LP-4

Specificatii Woofer SeriesPoint Source Series
Woofer TypeFull-Range
Nominal Diameter6.50
Power Handling (RMS)40 watts
Power Handling (max)80 watts
Continuous Program Power
Impedance4 ohms
Sensitivity99.0 dB 2.83V/1m*
Frequency Response60 - 20,000 Hz
Voice Coil Diameter1
Magnet Weight
DC Resistance (Re)3.2 ohms
Voice Coil Inductance (Le)0.39 mH
Resonant Frequency (Fs)67.3 Hz
Mechanical Q (Qms)3.85
Electromagnetic Q (Qes)0.26
Total Q (Qts)0.24
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)6.8g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)0.82 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)122.7 cm²
Volume of Displacement (Vd)49.1 cm³
BL Product (BL)6.0 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)17.3 liters
Maximum Linear Excursion (Xmax)4.0 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm Material
Surround MaterialTextile
Voice Coil Wire MaterialCCAW
Voice Coil FormerKapton®
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialStamped Steel
Magnet MaterialNeodymium
Shielded
Overall Outside Diameter6.50
Overall Depth2.48
Baffle Cutout Diameter5.67
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes4
Tip Echipament Full Range
Diametru 6.5 inch / 16.5 cm
Impedanta 4 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio PS65LP-4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare