Difuzor Dayton Audio PA255-8

  • Difuzor Dayton Audio PA255-8
  • Difuzor Dayton Audio PA255-8
  • Difuzor Dayton Audio PA255-8
  • Difuzor Dayton Audio PA255-8
  • Difuzor Dayton Audio PA255-8
  • Difuzor Dayton Audio PA255-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio PA255-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
472,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 78.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio PA Series Pro Woofers are a great upgrade for musical instrument or sound reinforcement cabinets, and also excel in custom-built speaker systems.

Highlights

· Strong, low-mass carbon fiber impregnated paper cone

· I-beam rolled edge 1.2 mm steel frame

· Low distortion motor system w/copper cap

· Powerful 50 oz. ceramic ferrite magnet

· Vented pole piece/vented voice coil gap improve thermal management

· Black motor parts and black polyimide voice coil former dissipate heat

· Bumped back plate for unrestricted excursion

Product Details

Dayton Audio PA255-8 10 Pro Woofer

Dayton Audio PA Series Pro Woofers are a great upgrade for musical instrument or sound reinforcement cabinets, and also excel in custom-built speaker systems. High power handling, smooth response, low distortion, deep punchy bass, and rugged reliability are the features that set PA Series woofers apart from other drivers − premium performance, but value priced.

Specificatii Difuzor Dayton Audio PA255-8

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

10

Power Handling (RMS)

300 Watts

Power Handling (max)

600 Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

46 to 3,500 Hz

Sensitivity

92.6 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

2

Magnet Weight

50 oz.THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

50.5 Hz

DC Resistance (Re)

5.5 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

1.49 mH

Mechanical Q (Qms)

8.49

Electromagnetic Q (Qes)

0.66

Total Q (Qts)

0.61

Compliance Equivalent Volume (Vas)

1.455 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.24 mm/N

BL Product (BL)

10.6 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

42.3g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

5 mm

Surface Area of Cone (Sd)

346.4 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Paper / Carbon Fiber

Surround Material

Cloth

Voice Coil Wire Material

Copper

Voice Coil Former

Kapton® / Polyimide

Basket / Frame Material

Steel

Magnet Material

FerriteMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

10

Baffle Cutout Diameter

9.13

Depth

4.92

Bolt Circle Diameter

9.646

# Mounting Holes

8OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)

Sealed Volume

0.89 ft.³

Sealed F3

83 Hz

Vented Volume

2.94 ft.³

Vented F3

42 Hz
Tip Echipament Woofer
Diametru 10.0 inch / 25.0 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio PA255-8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare