Difuzor Dayton Audio LS12-44

  • Difuzor Dayton Audio LS12-44
  • Difuzor Dayton Audio LS12-44
  • Difuzor Dayton Audio LS12-44
  • Difuzor Dayton Audio LS12-44
  • Difuzor Dayton Audio LS12-44
  • Difuzor Dayton Audio LS12-44
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio LS12-44 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.063,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 177.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

At a depth of less than 4, Dayton Audio's LS12-44 12 low profile subwoofer fits into shallow spaces that ordinary subs wouldn't dream of attempting! Dual 2 4 ohm coils provide flexible wiring, while the flat cone and innovative suspension support 10 mm of Xmax!

Highlights

· Innovative low-profile subwoofer -- less than 4 thick!

· 10 mm Xmax for uncompromised bass performance

· Dual 4 ohm voice coils, 6 layers total, for high BL force and multiple wiring options

· Rigid flat honeycomb fiberglass cone maintains its integrity under severe conditions

· Low distortion ferrite motor with dual aluminum shorting rings keeps the bass clean and powerful

· Balanced rubber double-roll surround design improves stability and control

Product Details

Dayton Audio LS12-44 12 Low Profile Subwoofer Dual 4 Ohm

Back with a new and improved design, Dayton Audio's shallow subwoofers let you put more bass into less space! The new LS12-44 Low Profile Subwoofer from Dayton Audio provides over 10 mm of controlled excursion, for bass that hits hard and goes deep -- even in places ordinary subwoofers just won't fit! These drivers are perfect for installation in walls, floors, and ceilings, or in limited-clearance automotive applications like the narrow space behind pickup truck seats. They might even fit under your chair or behind your sofa!

Innovative design makes the shallow form factor of the LS Series low profile subwoofers possible. A flat, rigid piston made of aluminum honeycomb with glass fiber skins replaces the conventional cone of most subwoofers, and a balanced double-roll surround design maximizes the stability of the moving structure, even at high excursion, preventing mechanical noise. The motor assembly is optimized for symmetrical motion and low distortion, featuring dual heavy-gauge aluminum shorting rings for low inductance and fast, impactful bass. Lastly, a 6-layer dual voice coil ensures maximum available force from the compact motor, which features high-grade ceramic ferrite magnetic material, and enables 2 ohm or 8 ohm wiring.

Nothing has been sacrificed in creating these truly next-generation shallow subwoofers, capable of over 10 mm of linear excursion form an ultra-slim package. Trust the LS Series subwoofer drivers to deliver years of rugged, long-lasting enjoyment, wherever you install them. Wherever you would like to add more bass, Dayton Audio has you covered.

Note: All parameters derived with voice coils wired in series.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor Dayton Audio LS12-44

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

12

Power Handling (RMS)

250 Watts

Power Handling (max)

500 Watts

Impedance

4+4 ohms

Frequency Response

28 to 300 Hz

Sensitivity

88 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

2THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

33.7 Hz

DC Resistance (Re)

7.5 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

5.34 mH

Mechanical Q (Qms)

4.94

Electromagnetic Q (Qes)

0.56

Total Q (Qts)

0.51

Compliance Equivalent Volume (Vas)

1.99 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.13 mm/N

BL Product (BL)

21.7 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

166g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

10 mm

Surface Area of Cone (Sd)

547.3 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Fiberglass

Surround Material

Rubber

Basket / Frame Material

Cast Aluminum

Magnet Material

FerriteMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

12.375

Baffle Cutout Diameter

11.125

Depth

4

Bolt Circle Diameter

11.75

# Mounting Holes

8OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)

Sealed Volume

1.3 ft.³

Sealed F3

53 Hz

Vented Volume

3 ft.³

Vented F3

25 Hz
Tip Echipament Subwoofer
Diametru 12.0 inch / 30.0 cm
Impedanta 4 + 4 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio LS12-44. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare