Difuzor Dayton Audio ES140TiA-8

  • Difuzor Dayton Audio ES140TiA-8
  • Difuzor Dayton Audio ES140TiA-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio ES140TiA-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.125,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 187.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Dayton Audio ES140TiA-8 is a high-tech 5-1/2 woofer featuring an FEA-optimized neodymium ring motor structure with dual copper shorting rings for ultra-low distortion. Its enormous 3 edge-wound voice coil on a titanium former provides high power handling and excellent transient response.

Highlights

  • Now with improved frequency response for easier crossover integration
  • Dual copper shorting rings in the motor for reduced energy storage
  • 3 edgewound voice coil on titanium former provides exceptional transient response
  • Woven glass-fiber cone provides excellent stiffness for minimal cone flex
  • High-power, ultra-low-distortion design

Product Details

Dayton Audio ES140TiA-8 5-1/2 Esoteric Series Woofer 8 Ohm

Dayton Audio's Esoteric Series is the ultimate expression of Dayton Audio′s transducer engineering knowledge and finesse. Featuring high-end materials and advanced engineering throughout, the Esoteric Series collection of drivers elevates the state of the art in driver design. Now with a flatter frequency response and smoother high frequency roll-off allowing for extended bandwidth and easier crossover integration.

Unprecedented performance for a small woofer is packed into 5-1/2 ES140TiA-8, thanks to an FEA-optimized motor assembly using a large neodymium ring magnet and heavy dual copper shorting rings. Dayton Audio's Esoteric Series' woofer motor geometry is designed to provide a powerful, stable field with excellent saturation and symmetry, expanding the usable range of excursion.

The huge 3 diameter voice coil is edgewound using rectangular copper-coated aluminum wire (CCAW) for maximal winding density within the coil profile, and the ventilated titanium voice coil former transfers energy to the cone with incredible speed while contributing added stiffness to the cone itself. A woven glass-fiber cone couples acoustic energy to the air with excellent stiffness and self-damping, while its shallow profile minimizes cavity resonance. The Klippel-optimized suspension is designed to allow high excursion of the cone without distortion, and the structure of the driver is supported by a fully ventilated cast aluminum frame for supreme mechanical stability without internal compression.

All of these elements combine to create a driver that breaks new ground with superb transient response and ultra-low distortion. By breaking free from established design conventions and rethinking how each part of the driver should behave, the ES140TiA-8 consistently delivers a musically accomplished performance, time after time. It′s an excellent choice as a woofer in a 2-way high-performance loudspeaker system, and the 8-ohm impedance makes it a natural choice for center channel MTM use as well.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor Dayton Audio ES140TiA-8

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

5-1/2

Power Handling (RMS)

100 Watts

Power Handling (max)

200 Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

45 to 4,100 Hz

Sensitivity

84.2 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

3THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

41.7 Hz

DC Resistance (Re)

6.6 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

1.03 mH

Mechanical Q (Qms)

5.84

Electromagnetic Q (Qes)

0.50

Total Q (Qts)

0.46

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.36 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.70 mm/N

BL Product (BL)

8.5 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

20.9g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

5.0 mm

Surface Area of Cone (Sd)

98.5 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Nomex / Glass Fiber

Surround Material

Rubber

Voice Coil Wire Material

CCA

Voice Coil Former

Titanium

Basket / Frame Material

Cast Aluminum

Magnet Material

NeodymiumMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

5.94

Baffle Cutout Diameter

4.94

Depth

2.875

Bolt Circle Diameter

5.53

# Mounting Holes

6OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)

Sealed Volume

0.13 ft.3

Sealed F3

77.8 Hz

Vented Volume

0.41 ft.3

Vented F3

41 Hz

Tip Echipament Woofer
Diametru 5.5 inch / 14.0 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio ES140TiA-8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare