Difuzor Dayton Audio DMA70-8

  • Difuzor Dayton Audio DMA70-8
  • Difuzor Dayton Audio DMA70-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio DMA70-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
118,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 19.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio's DMA70-8 2-1/2” high performance full-range driver combines a rigid aluminum cone, powerful dual magnet neodymium motor, and a proprietary open frame to create a state of the art speaker that delivers low distortion, natural response, and amazing high frequency capability. Make the DMA70-8 the first choice for your next smart speaker, portable Bluetooth speaker, or even high output line array design.

Highlights

  • Excellent high frequency response for true full-range applications
  • Dual neodymium motor to create a symmetrical magnetic field for superb control
  • Large copper cap lowers distortion while improving high frequency response
  • Vented aluminum voice coil former with exceptional heat dissipation for high power handling
  • Exclusive 8-spoke open frame design provides extensive venting and minimal reflection
  • DIY friendly, oversized mounting flange makes installation simple
  • Matching tunable passive radiators also available!

Product Details

Dayton Audio DMA70-8 2-1/2” Dual Magnet Aluminum Cone Full-Range Driver 8 Ohm

Providing high efficiency with low distortion, Dayton Audio's DMA70-8 2-1/2” aluminum cone full-range is an ideal driver for use in many of today's modern speaker designs. Whether you are designing a portable Bluetooth speaker, sound bar, compact desktop speaker, or even a high output line array the DMA70-8 is the perfect full-range for the job.

Designed for the highest performance while delivering maximum value, the no compromise design of the DMA70-8 produces true full-range output capability with minimal distortion. The motor uses dual neodymium magnets creating a strong and symmetrical magnetic field providing high efficiency with excellent cone control. The magnet assembly also includes a large copper cap and sleeve to lower inductance and distortion resulting in improved high frequency response. The 2-layer 1 voice coil is wound on an extensively vented aluminum former providing excellent heat dissipation for high power handling and low power compression. A rubber surround and large spider keeps the lightweight aluminum cone linear with superb mechanical damping. In addition, the aluminum dust cap is attached directly to the voice coil former to improve high frequency response with terrific off axis performance. Holding everything together is a proprietary 8-spoke frame with an extremely open design that has extensive venting under the spider and ample room for high excursion.

Furthermore, Dayton Audio designed the frame for all the DMA Series with DIY speaker builders in mind. The oversized mounting flange means that no precision cutouts are necessary. To ensure an easy installation, the terminals are oriented in such a way that no odd cutouts or notches are needed for connector or wire clearance. Finally, the corners have a 1/8 radius, meaning that for flush mounting you can get a perfect fit using any standard 1/8 straight cut router bit.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Difuzor Dayton Audio DMA70-8

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

2-1/2”

Power Handling (RMS)

20 Watts

Power Handling (max)

30 Watts

Impedance

8 ohms

Frequency Response

110 to 20,000 Hz

Sensitivity

82.9 dB 2.83V/1m

Voice Coil Diameter

1THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

113 Hz

DC Resistance (Re)

7.5 ohms

Voice Coil Inductance (Le)

0.47 mH

Mechanical Q (Qms)

2.06

Electromagnetic Q (Qes)

0.66

Total Q (Qts)

0.50

Compliance Equivalent Volume (Vas)

0.02 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.73 mm/N

BL Product (BL)

4.7 Tm

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

2.6g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

2.0 mm

Surface Area of Cone (Sd)

22.9 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Aluminum

Surround Material

Rubber

Voice Coil Wire Material

Copper

Voice Coil Former

Aluminum

Basket / Frame Material

Polymer

Magnet Material

NeodymiumMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

2.75 x 2.75

Baffle Cutout Diameter

2.51

Depth

1.51

# Mounting Holes

8

OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)

Sealed Volume

0.013ft.³

Sealed F3

179 Hz

Vented Volume

0.036 ft.³

Vented F3

88 Hz

Tip Echipament Full Range
Diametru 2-1/2 inch / 6.35 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio DMA70-8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare