Difuzor Dayton Audio DC250-8

  • Difuzor Dayton Audio DC250-8
  • Difuzor Dayton Audio DC250-8
  • Difuzor Dayton Audio DC250-8
  • Difuzor Dayton Audio DC250-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Difuzor Dayton Audio DC250-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
285,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 47.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Choose the Dayton Audio DC250-8 Classic Series 10 woofer for use as a great replacement speaker for large format 2-way and 3-way, ported or sealed loudspeakers.

Highlights

· Best price/performance value available anywhere

· Excellent low frequency capabilities

· Rubber surround and vented pole piece

Product Details

Dayton Audio DC250-8 10 Classic Woofer

Dayton Audio Classic Series woofers are excellent for use as replacement speakers or for new loudspeaker system design and construction. The DC250-8 10 woofer has developed quite a reputation for having the best bang-for-the-buck performance and value available anywhere. Smooth frequency response and extended bass performance make this driver ideal for use in large format two-way and classic three-way loudspeaker designs. A Qts of 0.45 allows the DC300-8 to work well in both sealed and ported speaker enclosures.

A non-pressed treated paper cone allows for smooth frequency response, while the high temperature aluminum voice coil and vented pole piece combine to increase power handling without compression. Longevity is ensured with the use of a rubber surround, treated cloth dust cap, and an extended bump plate.

Specificatii Difuzor Dayton Audio DC250-8

Specificatii Woofer SeriesClassic Series
Woofer TypeMidwoofer
Nominal Diameter10
Power Handling (RMS)70 watts
Power Handling (max)140 watts
Continuous Program Power
Impedance8 ohms
Sensitivity88.4 dB @ 2.83V/1m
Frequency Response25 - 2,500 Hz
Voice Coil Diameter35 mm
Magnet Weight20 oz.
DC Resistance (Re)6.6 ohms
Voice Coil Inductance (Le)2.63 mH @ 1 kHz
Resonant Frequency (Fs)24.9 Hz
Mechanical Q (Qms)3.16
Electromagnetic Q (Qes)0.44
Total Q (Qts)0.38
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)67.5g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)0.61 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)343.1 cm²
Volume of Displacement (Vd)154.4 cm³
BL Product (BL)12.64 Tm
Compliance Equivalent Volume (Vas)104 liters
Maximum Linear Excursion (Xmax)4.5 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)
Cone / Diaphragm MaterialTreated Paper
Surround MaterialRubber
Voice Coil Wire MaterialCopper
Voice Coil FormerAluminum
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialSteel
Magnet MaterialFerrite
Shielded
Overall Outside Diameter256 mm
Overall Depth112.8 mm
Baffle Cutout Diameter234 mm
Bolt Circle Diameter
# Mounting Holes4
Mounting Hole Diameter
Sealed Volume1.39 ft.³
Sealed F355 Hz
Vented Volume4.47 ft.³
Vented F329 Hz
Tip Echipament Woofer
Diametru 10.0 inch / 25.0 cm
Impedanta 8 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul bani/valoare la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eternal disputa cu granzii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Difuzor Dayton Audio DC250-8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare