DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET 2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS

  • DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET 2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS
  • DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET 2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET 2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
470,00 RON / Set
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 78.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET
2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS

Gama Prima AP 2 reproduce întreaga gamă de frecvențe medii și înalte și este perfectă pentru autovehiculele grupului GM, Ford și Toyota cu plasări de 50 mm (2 in.) OEM în bord sau în stâlpul A, unde se combină cu un woofer eliptic în ușa mașinii.

Dimensiunile compacte și parametrii electroacustici excelenți fac ca acesta să fie ideal și pentru a fi utilizat ca sistem intermediar în sisteme cu 3 căi, ca un difuzor surround sau ca canal central, găzduit în destinații OEM, unde cerințele de spațiu nu ar permite utilizarea unui difuzor cu un diametru mai mare.

Avantajul emițării întregului spectru de frecvențe, responsabil de crearea scenei virtuale cu coerență absolută a fazei, asigură o scenă acustică largă concentrată în partea superioară a tabloului de bord. Distorsiunea foarte scăzută și lipsa punctului de încrucișare în intervalul mediu și înalt asigură o experiență naturală și plăcută de ascultare.

Prin cercetare atentă și simulare, echipa R & D a reușit să maximizeze performanța electroacustică pentru o aplicație tipică OEM.

Frecvența de rezonanță de 145 Hz, o valoare foarte scăzută pentru un difuzor de 50 mm (2 inci), a fost obținută datorită utilizării unei bobine de voce de 25 mm (1 in.), Asigurând o extensie controlată la frecvențe joase pentru un nivel optim punctul de trecere cu woofer-ul.

Conul de aluminiu, în combinație cu inelul de cuplare de cupru care lasă impedanța, permite ca răspunsul să fie extins până la 20 kHz. Grupul magnetic special realizat cu magnet dublu simetric neodymium contribuie de asemenea la realizarea acestei extinderi excepționale la frecvențe înalte, menținând în același timp dimensiuni foarte compacte.

Această configurație electroacustică a dus la obținerea unui răspuns de frecvență deosebit de larg, care se extinde de la 150 Hz până la 20 kHz, oferind AP 2 numele bine meritat de gamă largă.

http:https://www.soundhouse.ro/sisteme-car-audio/difuzoare-auto/difuzoare-auto-audison-ap-2-set-2-difuzoare-50mm-25w-rms

Specificatii DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET 2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS

Specificatii Putere maxima W - 50W
Putere RMS W - 25W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 83,5 db
Raspuns in frecventa -150 ÷ 20k Hz
Magnet Difuzor - Neodymium
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru DIFUZOARE AUTO AUDISON AP 2, SET 2 DIFUZOARE, 50MM, 25W RMS. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare