DAC M2Tech Evo DAC Two Plus

  • DAC M2Tech Evo DAC Two Plus
  • DAC M2Tech Evo DAC Two Plus
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului DAC M2Tech Evo DAC Two Plus are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3.099,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 516.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

M2TECH Evo DAC Two Plus este un DAC high end la un pret si dimensiune prietenoasa, avand o intrare USB 2.0, una coaxiala, una optica si una HDMI in standard I2S PS Audio. La baza este un DAC pe 32 bit ESS Sabre ES9018K2M conversion IC, iar semnalul de clock poate fi primit si din exterior printr-un conector de intrare 75 Ohms BNC.


M2TECH Evo DAC Two Plus suporta pana la 384/32 PCM / DSD256 pe intrarea USB si I2S (192/24 PCM pe coax si 96/24 pe optic). Functia exclusiva de-jitter de la Sabre permite performante exceptionale pentru orice intrare sau format.


Sectiunea analogica este construita avand la baza opamp-uri de inalta performanta, low-noise, cu capacitori polyopropylene.


Intrare de clock extenra recunoaste orice semnal de ceas standard si foloseste un receiver dedicat PLL pentru a preveni degradarea semnalului de clock. O iesire dedicata optica este furnizata pentru a trimite informatiile de ceas, pentru un dialog optim cu generatorul de ceas Evo Clock Two.


Evo DAC Two Plus poate fi alimentat prin USB, alimentatorul din dotare sau o sursa externa cu voltaj 7.5VDC - 15VDC. Cea mai recomandata sursa este M2Tech Evo Supply.
Telecomanda afiseaza pe un display informatii relevante, si permite reglarea volumului, balance, mute, selectia intrarii, si alti parametri.


M2Tech Evo DAC Two Plus, impreuna Evo Clock Two and si Evo Supply Two, constituie un sistem high end digital, la un pret accesibil.


Evo DAC Two Plus este HID compliant, permitand controlul player-ului din computer folosind telecomanda Evo Dac Two Plus.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii DAC M2Tech Evo DAC Two Plus

Specificatii Intrari:
SPDIF (RCA)
Optical (Toslink)
USB 2.0 high speed
I2S (HDMI, PS Audio standard)
external clock (BNC)


Iesiri:
analog single-ended (RCA)
external clock info (Toslink)


Sampling frequency:
PCM 44.1kHz to 384kHz
DoP 64X to 128X
PCM resolution: 16 - 32 bits
Native DSD 64x to 256x
Output voltage: 2.5Vrms
THD+N: 0.0005%
SNR: 120dB (20Hz-20kHz, @1kHz, A weighted)
External clock: 44.1kHz to 24.576MHz (3.3Vpp @ 75 Ohms) Supply voltage: 7.5VDC to 15VDC
Supply current: 350mA
Size: 105(w) x 46(h) x 104(d) mm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru DAC M2Tech Evo DAC Two Plus. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare