Crossover Auto Pioneer RS-P99

  • Crossover Auto Pioneer RS-P99
  • Crossover Auto Pioneer RS-P99
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Crossover Auto Pioneer RS-P99 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The starting point for your ideal audio setup.

This preamp is designed to bring you the purest and most dynamic sound in your car. It has digital signal processing, equaliser and network control functions similar to the RS-A9.

With only first-class audio components, the RS-P99 opens up a world of opportunity to craft a unique digital and analogue audio experience.

Connect your source using its optical digital inputs to eliminate quality loss before D/A conversion. The newly designed master clock circuit coordinates each digital component to operate with its maximum performance.

The outputs are also Super High Voltage (10V) dedicated to the RS-A99, reducing any noise. The two-storey PCB structure where analogue and digital circuit are separated ensures flawless signal paths without interference. Total Vibration Control shuts out vibrations from moving parts. All this ensures that the audio signal from the RS-D7RII tuner is amplified pure and uncompromised.

Add in one or more RS-A99 amplifiers, or your own choice amplifier to drive the speakers with enhanced sonic purity and preserve the distinctive sound character.

Compared to the preceding RS-P90, the RS-P99 is reduced in size by 30%, making installation even more convenient.


Specificatii Crossover Auto Pioneer RS-P99

Specificatii Main Features RS-P99
Max. current consumption (A/4Ω) 1A
Chassis size (W x H x D) 258 x 63 x 202 mm
Unit weight 4 kg
ODR Features RS-P99
Optical Digital input/output 1/-
Main Features RS-P99
Maximum Output Power 10 W
Frequency response 10 Hz - 20,000 Hz
Distortion 0,002 %
S/N ratio 115 dB
RCA terminals Gold-plated 8-channel (High/Mid/Low/Sub)
High Voltage Input Super High Voltage - 10 V
ODR Features RS-P99
32-Bit Floating SHARC DSPs 3
FIR Filter Yes
Digital Crossover Network 4-way, L/R independent
Graphic Equalisers • 31-band
• 3-band for L/R segmentation
Time Alignment Yes
Listening Position Selector Yes
DA Converters Burr-Brown 24-bit Advanced Segment
Additional ODR Features • 2 Ultra precise master clock circuits
• Upsampling (44.1kHz - 192 kHz) by Sampling Rate Converter)
• Parametric bass / treble
• Electronic DAC volume: 60 steps
• Digital compression
• Gold-plated, non-magnetic power screw terminal
• Copper-plated chassis
• Installation kit included
Crossover Network RS-P99
Subwoofer • HPF frequency: 20 Hz to 100 Hz, 1/3 oct.
• LPF frequency: 40 Hz to 250 Hz, 1/3 oct.
• Gain: +10 dB to -24dB (0,5 dB)
Low • HPF frequency: 25 Hz to 250 Hz, 1/3 oct.
• LPF frequency: 250 Hz to 10 kHz, 1/3 oct.
• Gain: 0 dB to -24dB (0,5 dB)
Mid • HPF frequency: 160 Hz to 10 kHz, 1/3 oct.
• LPF frequency: 2 kHz to 20 kHz, 1/3 oct.
• Gain: 0 dB to -24dB (0,5 dB)
High • HPF frequency: 1,6 kHz to 20 kHz, 1/3 oct.
• LPF frequency: 8 kHz to 20 kHz, 1/3 oct.
• Gain: 0 dB to -24dB (0,5 dB)
Slope PASS, -6/-12/-18/-24/-36/-48/-72 dB/oct.
(PASS: no-pass HPF-High channel)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Crossover Auto Pioneer RS-P99. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare