Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4050,00 RON
STOC: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DAC-5 este convertorul D/A de top al companiei Xindak care promite să readucă muzica la viaţă. O largă arie de tehnologii s-a folosit în DAC-5 pentru obţinerea celor mai bune performanţe sonice. Astfel se regăseşte îndelung aclamatul convertor digital analogic pe 24Bit/192kHz AD1852 (Analog Devices). O tehnologie nouă (patent Xindak) de regularizare a tensiunii pe condensatoarele de filtraj ajută la minimizarea considerabilă a distorsiunilor la frecvenţă înaltă.

2 rate selectabile de oversampling la 24Bit/192kHz şi 24Bit/96kHz permit o mai bună precizie de procesare cu efect imediat în îmbunătăţirea dinamicii, extinderea înaltelor şi stabilizarea soundstage-ului.

2 transformatoare toroidale alimentează 6 seturi independente de regulatoare pentru secţiunile analogice şi digitale şi canalele stâng şi drept. Astfel se asigură că fiecare din aceste circuite vor opera în cele mai bune şi stabile condiţii. În plus, s-a implementat un circuit ESCC (Exact System Clock Circuit) pentru a preveni şi cea mai mică variaţie a vitezei ceasului sistem. Veţi fi încântat să găsiţi sub capac componente de cea mai bună calitate: condensatoare cu film Wima, condensatoare de filtraj Rubycon etc.

Modalitatea de ieşire dublă este o altă caracteristică deosebită al lui DAC-5: ieşirea analogică pentru amplificarea pe lămpi se bazează pe tubul 6922/ECC88 în timp ce ieşirea pentru amplificarea pe solid state este livrată de OPA2064 de la Burr-Brown.

Se poate observa că DAC-5 a fost proiectat şi implementat cu grijă pentru a atinge întreaga capabilitate de a extrage dinamică şi detalii desăvârşite din cele mai revendicative pasaje muzicale cu autoritate magistrală.

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5

Specificatii Convertor digital/analog AD1852 (Analog Devices)
Rată selectabilă de oversampling la 24Bit/192kHz sau 24Bit/96kHz
Modalitate de ieşire dublă - lămpi (tubul 6922/ECC88) şi solid state (amplificator
operaţional OPA2064 Burr-Brown); fiecare bloc are ieşirea lui dedicată
Ieşiri balansate XLR (ss) şi standard RCA (lămpi şi ss)
Intrări digitale prin conectori coaxial şi optic
Răspuns în frecvenţă: 20-20000Hz (±0,5dB)
THD: <= 0.0016%
Semnal/Zgomot: >= 100dB (Coaxial); >= 105dB (Balansat)
Separaţia între canale: >= 90dB
Plaja dinamică: >= 100dB
Tehnologie patentată de regularizare a tensiunii pe condensatoarele de filtraj
ESCC (Exact System Clock Circuit)
2 transformatoare toroidale
Cablu detaşabil de alimentare 220V AC
Greutate: 7.5kg
Dimensiuni: 430mm x 345mm x 110mm
Garanţie 24 luni (6 luni pentru tub)

Xindak - Din China, cu dragoste

In ultimii ani, cativa dintre polii puterii globale din industria Hi-Fi par sa se fi mutat in China, din motive evidente. Piata e in expansiune, costurile de productie mici, iar fabricile din zona au ajuns la un excelent nivel tehnologic si de resurse umane. Unul dintre numele care au devenit deja faimoase din randul producatorilor chinezi este Xindak. Avand avantajul unei mosteniri tehnice impresionante (fosta fabrica Xinda Audio, din anii 1980), Chengdu XINDAK Electronics este acum liderul producatorilor chinezi cu marci proprii si propune o multime de produse excelente la preturi pe care si le poate permite oricine.

Avand in portofoliu brandurile Xindak, Audreal si Soundbright, precum si o lista de repere pentru toate subdomeniile industriei (boxe, amplificatoare, cabluri, playere, accesorii etc), Xindak a devenit in ultimii ani foarte cunoscut si apreciat in intreaga lume, mai ales pentru produse extrem de oneste, cu caracteristici sonore impresionante si preturi foarte accesibile. Mai mult decat atat, preocuparea pentru design este prioritara la Xindak, astfel ca produsele lor (cu o mentiune speciala pentru amplificatoarele pe lampi) arata (si suna) precum unele de multe ori mai scumpe de la marci celebre. Una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care nu sunt dependenti de notorietatea brandului ci doar de prestatia sonora a componentei/sistemului. 

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Xindak DAC-5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare