CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru

  • CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru
  • CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru
  • CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru
  • CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7410,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1235 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DAC si Preamplificator de referinta accesibil, destinat studiourilor profesioniste cat si utilizarii intr-un sistem stereo acasa.

Cu șase intrări digitale (inclusiv 2 x IIS/DSD) și una analogică stereo, ieșiri echilibrate RCA stereo și XLR și capacitatea de decodare PCM 384K, DSD256 și MQA, NuPrime DAC-9X este un DAC de referință conceput pentru profesioniștii de studio. și audiofili de ultimă generație. DAC-9X oferă, de asemenea, o ieșire standard pentru căști stereo de 6,3 mm.

GREUTATE 4 kg

DIMENSIUNI 360 × 390 × 80 mm

CULOARE Negru/Argintiu


Preamplificator

Pentru a satisface cerințele clienților care doresc să elimine componente suplimentare din sistemul lor, un preamplificator capabil să conducă amplificatorul de putere este o parte esențială a designului.

Caracteristicile preamplificatorului high-end DAC-9X includ:

- Design analog de control al volumului folosind un circuit cu scară cu zgomot redus și rezistență scăzută la distorsiune, similar rețelei de comutare-rezistoare.
- Derivarea analogică dual-mono controlată digital către controlul volumului la sol nu realizează zgomot sau distorsiune adăugată.
- Volum reglabil individual pe fiecare intrare pentru o potrivire precisă a nivelului sursei.

Preamplificatorul integrat elimină nevoia de mai multe cabluri de semnal analogic și puncte de întrerupere de semnal ale conectorilor.

Interiorul

Fiind inima unui sistem audio, DAC-9X acceptă un număr mare de intrări și formate. Tehnologia Dual ESS DAC audio pe 32 de biți ESS9028Q2M decodifică independent canalele stânga și dreapta îmbunătățesc separarea canalelor și reducând zgomotul general. Rezistoarele profesionale MELF de film Vishay oferă o calitate excelentă a sunetului.


Circuitul de alimentare

Zumzetul AC este menținut la minimum prin utilizarea unei surse de alimentare cu zgomot redus, cu tratament antivibrație. Restul circuitului de alimentare de la bord este proiectat și pentru a minimiza zgomotul.

Decodare MQA Nativa

DAC-9X include tehnologia MQA, care vă permite să redați fișiere și fluxuri audio MQA, oferind sunetul înregistrării master originale.

LED-ul panoului frontal luminează verde sau albastru pentru a indica faptul că unitatea decodifică și redă un flux sau un fișier MQA și indică proveniența pentru a se asigura că sunetul este identic cu cel al materialului sursă. Luminează în albastru pentru a indica că redă un fișier MQA Studio, care fie a fost aprobat în studio de artist/producător, fie a fost verificat de proprietarul drepturilor de autor.

LED-ul DAC-9X luminează magenta pentru a indica faptul că unitatea redă un flux sau un fișier MQA. Aceasta oferă desfășurarea finală a fișierului MQA. Pentru mai multe despre MQA, vă rugăm să vizitați: https://www.mqa.co.uk/

Alte caracteristici notabile:

- Cipul NuPrime SRC IC (dezvoltat în colaborare cu furnizorul de circuite integrate) oferă procesare DSP în cazul în care semnalele de intrare sunt eșantionate la megaherți înainte de a fi convertite în jos la rata de eșantionare vizată cu jitter și distorsiune ultra-scăzută.

- Port de extensie pentru receptor Bluetooth și streamer audio WiFi (opțional).

- Control complet al microprocesorului cu reținere a memoriei.

- Suportă redare nativă DSD prin metoda ASIO2.1 și DoP. JFET-uri cu zgomot foarte scăzut în stadiul de intrare pentru cel mai mic nivel de zgomot posibil.

- Volum reglabil individual pe fiecare intrare pentru o potrivire precisă a nivelului surselor.

- Mod de transfer asincron.

- Consum foarte scăzut de energie în modul Standby.

Using Bluetooth and WiFi Audio Receivers and Dongles

Utilizarea Bluetooth si WiFi a receptoarelor audio și dongle-urilor

NuPrime a definit un port USB de tip A pentru a transporta date S/PDIF și alimentare de 5 V pentru conectarea la un receptor audio wireless extern folosind un singur cablu USB standard.

Receptoarele wireless NuPrime Omnia WR-1, BTR-HD, Stream Mini și Stream Mini DAC au un port micro USB care este compatibil cu această specificație.

Acest lucru permite utilizarea unui cablu standard USB-A la micro USB pentru alimentarea receptorului, precum și pentru transferul de date audio wireless în format S/PDIF.

Specificatii CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru

Specificatii GREUTATE 4 kg

DIMENSIUNI 360 × 390 × 80 mm

CULOARE Negru/Argintiu
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru CONVERTOR DIGITAL/ANALOG (DAC) NuPrime DAC-9X negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare