Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita

  • Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita
  • Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita
  • Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita
  • Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita
  • Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6399,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1066.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Clasa de referinta DAC, cu iesiri de casti echilibrate de 4,4 mm si 6,3 mm, concepute pentru entuziastii castilor


Cu iesirile sale IIS / DSD si XLR si capacitatea de decodare a PCM 384K si DSD256, NuPrime Alita este un DAC din clasa de referinta conceput pentru profesionistii studiourilor. Cu patru intrari stereo digitale si una analogica, Alita este un DAC si o preamplificare dotata ideal pentru sisteme de inalta performanta. Priza echilibrata „Pentaconn” de 4,4 mm si iesirile standard pentru casti stereo de 6,3 mm accepta un singur End Dezechilibrat, complet echilibrat si Amplificator de casti activ la sol echilibrat.

AMPLIFICATOR DE CLASA MONDIALA DE PUTERE MARE BALANSAT

Amplificatorul pentru casti Alita provine din seria NuPrime 10 si este capabil sa conduca castile cele mai pretentioase, fie prin priza echilibrata „Pentaconn” de 4,4 mm sau priza stereo standard de 6,3 mm. Priza „Pentaconn” (fabricata de Nippon Dics Co.) este noul standard unificat pentru conexiunea echilibrata a castilor pe care producatorii de casti si cabluri le utilizeaza in produsele lor noi si viitoare. Componentele de calitate audiofila si o dispunere complet echilibrata asigura o intrerupere minima si o separare maxima a canalului. Alimentand pana la 1,2 W de iesire, circuitul accepta o conducere la sol finala neechilibrata, complet echilibrata si activa echilibrata. Pe langa faptul ca ofera un nivel ridicat de transparenta prin ambele tipuri de conexiuni, fiecare ofera o usoara diferenta.

Prin intermediul unei iesiri echilibrate de 4,4 mm „Pentaconn”, ascultatorii vor aprecia fondul curat cu absenta zgomotului. Etapa sonora este larga si are o prezenta puternica, cu un bas complet si extins.

Prin iesirea de 6,3 mm, sunetul este clar conturat si are un sentiment de naturalete. Performanta de nivel mediu este un punct de reper important si imagistica este puternic concentrata.

UN PREAMPLIFICATOR DIN CLASA DE REFERINTA

Pentru a raspunde cerintelor clientilor care doresc sa elimine componente suplimentare din sistemul lor, un preamplificator capabil de a conduce direct amplificatorul este o parte esentiala a proiectului. Alita include functii imprumutate din preaplificatoarele traditionale high-end:

· Mai mult, FPGA a implementat o retea de scari cu rezistenta comutata pentru controlul volumului, adica o singura rezistenta pe calea semnalului la orice setare de volum.

· Volumul reglabil individual pe fiecare intrare pentru o potrivire precisa a nivelului sursei.

· Reglarea volumului in 99 de intervale precise, 0,5 dB.

INTERIORUL

Precum interiorul unui sistem audio, Alita accepta un numar extins de intrari si formate. Utilizarea unuia dintre cele mai performante DAC-uri audio pe 32 de bit, AK4493, EQ este doar un prim pas pentru proiectarea DAC-ului final. Solutiile de ultima generatie, usor disponibile pentru toti furnizorii, impreuna cu experienta si cunostintele proprii in crearea multor produse premiate pentru alegerea editorului si produsul anului, ridica NuPrime Alita cu mult peste concurenta.

CIRCUITUL DE ALIMENTARE

Umiditatea de curent alternativ este mentinuta la minimum utilizand o sursa de alimentare cu zgomot redus cu tratament antivibratie. Restul circuitului de alimentare incorporat este proiectat pentru a reduce la minimum zgomotul.

CATEVA CARACTERISTICI IMPORTANTE

· Suport echilibrat de 4,4 mm „Pentaconn” si suport pentru iesiri pentru casti stereo standard de 6,3 mm.

· Conducere individuala dezechilibrata, complet echilibrata si activa echilibrata.

· Cipul NuPrime SRC IC asigura procesarea FPGA unde semnalele de intrare sunt prelevate in mega hertz, inainte de a fi convertite la rata de esantionare tintita, cu scurgeri si distorsiuni ultra-scazute.

· AKM cea mai noua generatie: DAC Stereo Premium pe 32 de bit de inalta calitate a sunetului (EQ AK4493). DAC de ultima generatie, cu caracteristici sonore mai calde, care accepta USB PCM 384 si DSD256. O implementare patentata NuPrime, care este de asemenea capabila sa decodeze formate DoP prin intrari coaxiale si optice (pentru a suporta dispozitivul portabil NuPrime Omnia care sunt capabili sa emita flux DoP in plus fata de S / PDIF).

· Picioare de izolare fara vibratii NuPrime (brevet in asteptare *).

· Port de extensie pentru Bluetooth dongle si streaming audio WiFi (optional).

· Control complet al microprocesorului cu retentie de memorie.

· Cinci intrari digitale si o intrare stereo pentru o flexibilitate completa a sistemului.

· Accepta redarea nativa DSD prin metoda ASIO2.1 și DoP.

· JFET-uri cu zgomot ultra-scazut in stadiul de intrare un nivel cu zgomot minim.

· Reglarea volumului in 99 de intervale precise de 0,5 dB.

· Avansat, FPGA a implementat o retea de scari cu rezistenta comutata cu film subtire pentru controlul volumului, cu o singura rezistenta pe calea semnalului la orice setare de volum. Volumul reglabil individual pe fiecare intrare pentru o potrivire precisa a nivelului surselor. Software de driver exclusiv pentru Windows. Software de driver standard pentru Mac. Mod de transfer asincron.

· Consum foarte redus de energie in modul Standby.

· Disponibil in finisaj din aluminiu anodizat negru sau argintiu.


UTILIZAREA RECEIVERELOR SI A DONGEL-ELOR AUDITO BLUETOOTH SI WIFI

NuPrime a definit un port USB de tip A pentru a transporta date S / PDIF si o putere de 5 V pentru conectarea la un receptor audio extern fara fir folosind doar un cablu USB standard.

NuPrime Bluetooth dongle BT-9, D-Stream Audio Primo HD (24 bit / 192 kHz) si NuPrime WR-100 / 100D (24 bit / 96 kHz, co-dezvoltat cu D-Stream), receptoarele wireless au un port USB USB este compatibila aceasta specificatie. Acest lucru permite ca un cablu USB-A la micro USB off-raft standard sa fie utilizat pentru alimentare pentru receptor, precum si pentru transferul de date audio wireless in format S / PDIF.


Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita

Specificatii Inputs:
1 x USB PCM/DSD Digital (PCM up to 384kHz & DSD up to DSD256)
1 x Coaxial Digital S/PDIF (PCM up to 768KHz supporting DoP format DSD256)
1 x Optical Digital S/PDIF (PCM up to 192KHz supporting DoP format DSD64)
1 x Bluetooth or WiFi receiver module (optional)
1 x IIS/DSD HDMI connector (PCM 768KHz/32Bit and DSD 256 data streams)
1 x Analog Stereo RCA
Outputs:
1 x 6.3mm headphone out
Output power: 1700 mW, 32 ohms, <0.01% THD (watts per channel).
Output power: 135 mW, 600 ohms, <0.005% THD (watts per channel).
1 x MMCX 4.4mm “Pentaconn” balanced headphone out
Output power: 1700 mW, 32 ohms, <0.01% THD (watts per channel)
Output power: 135 mW, 600 ohms, <0.005% THD (watts per channel)
1 pair of stereo RCA out: 4Vrms
1 x pair of stereo XLR balanced out: 8 Vrms
1 x Optical S/DPIF out (PCM up to 192KHz supporting DoP format DSD64)
Frequency response: 20 Hz − 20 KHz / ±0.3 dB
SNR: > 110 dB
THD+N: < 0.0005%
Dimensions: 235 mm W x 281 mm D x 55 mm H (including feet)
Weight: 2.5Kg
Worldwide AC voltage: (90VAC~130VAC // 210VAC~ 250VAC) with voltage select switch
AC Fuse: Slow-blow, 2.5A, 250VA
Note : Alita does not guarantee that all IIS/DSD source will operate and be compatible due to wide variety of brands and custom specs.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) NUPRiME Alita. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare