Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

C8 is the top-range converter of Metronome range. It has the unique functionality to switch from solid-state to tube output anytime, according to your personal preferences.

Equal to the greatest, it displays a fabulous sound with exceptional sound stage, at the same time most detailed and warm and analogic. Musicallity and emotion are there.

The Reference version is dedicated to audiophiles loyal to CD and cd-quality high resolution, and the Plus version goes for DSD-requiring technophiles.

The two boxes of C8 are available in the perfect Silver Aluminum and Black finishings.

C8 + : 32 bits / 384 kHz dual-mono, 2 internal converter chips

The new converters constitute the latest version of METRONOME TECHNOLOGIE Converters series , has inherited of the most recent developments and proprietary improvements performed by METRONOME TECHNOLOGIE with a very high level of quality achievement.

Main Highlights and Design Features: The two D/A converters using the best 24 bit/192 kHz technology with 32 bit internal processing permit fast music restitution with clearer and deeper sound.

The upsampler and the D/A converters are fixed on an independent PCB plugged on the main board which permits easy possible upgrade.

The USB type B digital output permits direct connection with a computer (PC and Mac) and accepts high resolution signals such as HD_Master (24bit/192kHz). Each digital input uses its own Digital Input Receiver for a lower level of jitter.

The analog stage includes four operational amplifiers typically chosen for their sound quality, their fast transitions and exceptional audio quality (very transparent, open & aerial) A user friendly digital screen shows the signal frequency of the selected input.

The power supply with individual power transformers and completely independent regulation lines for each critical part of the converter - digital input stage, digital upsampling and processing, converter, analog output - provides an inter-stage EMI/RFI radiation protection to insure a dynamic analog-like sound quality.

The model C5 is a solid state version, becoming C6 with addition of tubes, and C8 includes a switch function from solid state to tubes and an external ELEKTRA power supply.

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus

Specificatii Internal characteristics :
Dynamic range capacity : 175 dB / Distorsion + noise : -140 dB
Internal processing 32 bit / Frequency bandwidth 32 - 211 kHz

Analogic output integrates 2 output modes :
Solid state / tube
2 tubes JAN6922 Class A polarization
Bandwidth : 10 Hz - 50 kHz +/- 0.1 dB
Dynamic range capacity : 140 dB

Digital inputs :
All inputs accept signals from 44.1 to 192 kHz :
S/PDIF 75 Ohms RCA connector
AES/EBU 110 Ohms XLR connector
Optical Toslink connector
USB type B : PCM signals between 44.1 and 192 kHz on C8, PCM and DSD from 44.1 to 384 kHz sur C8+

Analogic outputs :
Unbalanced 3 V RMS @0dB -47 KOhms − RCA connectors
Balanced 3 V RMS @0 dB - 600 Ohms − XLR connectors

Power supply :
3 toroidal transformers with 11 independent regulation lines

Voltage :
100 VAC - 50/60 Hz Japan
120/240 VAC - 50/60 Hz Other countries

Other characteristics :
Consumption : 90 VA max
Dimensions (LxHxP) : 450 x 115 x 435 mm
Weight : 7 kg
Elektra (LxHxP) : 450 x 105 x 435 mm
Weight : 15 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Metronome - Sunetul in toata splendoarea sa

 

Marca Metronome a fost creata de catre un grup de audiofili pasionati, care, incepand cu anul 1987, au proiectat si produs difuzoare, amplificatoare si CD playere care au adus reputatia mondiala in segmentul de piata premium. Concepute si asamblate manual in Franta, produsele se diferentiaza prin performantele tehnice deosebite si calitatea incredibila a sunetului, caracteristici garantate de catre publicatiile internationale de profil.

Dominique Giner, principalul membru fondator al Metronome Technologie, ca iubitor de muzica, a inceput prin a proiecta mobilier destinat echipamentelor audio-video, iar dupa ce si-a construit propriile sale difuzoare (integrate intr-o forma de metronome, care au devenit un real succes, vanzandu-se in mai mult de 1000 de exemplare), a pus bazele a ceea ce a urmat sa ajunga un reper in lumea audiofila, in special datorita CD playerelor de o calitate exceptionala.

Echipamentele Metronome sunt proiectate si, in continuare, confectionate artizanal, asamblarea manuala oferind garantia unui produs care tinde spre perfectiune. Fiecare produs este verificat de catre o echipa de ingineri care se asigura ca se intrunesc toate standardele de performanta.

Metronome isi propune sa valorifice cei 30 de ani de experienta pentru a proiecta produse care sa reflecte precizia, fluiditatea si autenticitatea sonora.

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C8 Plus. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare