Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C6 Signature

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C6 Signature
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C6 Signature
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C6 Signature are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

If you're amateur of the refined and smooth sound of lamps, this C6 is for you...

Two JAN 6922 lamps equip the output of C6 in both versions Signature and Plus.

According to the version, one or two AKM converters display in Metronome electronics, providing an exceptional musical pleasure, especially for jazz or chamber music lovers.

Either in Silver Aluminum or Black, this C6 is a must have of Metronome manufacturing quality, 100% designed and made in France.

C6 Signature : 24 bits / 192 kHz delta-sigma, 2 internal converter chips

The new converters constitute the latest version of METRONOME TECHNOLOGIE Converters series , has inherited of the most recent developments and proprietary improvements performed by METRONOME TECHNOLOGIE with a very high level of quality achievement.

Main Highlights and Design Features: The two D/A converters using the best 24 bit/192 kHz technology with 32 bit internal processing permit fast music restitution with clearer and deeper sound.

The upsampler and the D/A converters are fixed on an independent PCB plugged on the main board which permits easy possible upgrade.

The USB type B digital output permits direct connection with a computer (PC and Mac) and accepts high resolution signals such as HD_Master (24bit/192kHz). Each digital input uses its own Digital Input Receiver for a lower level of jitter.

The analog stage includes four operational amplifiers typically chosen for their sound quality, their fast transitions and exceptional audio quality (very transparent, open & aerial) A user friendly digital screen shows the signal frequency of the selected input.

The power supply with individual power transformers and completely independent regulation lines for each critical part of the converter - digital input stage, digital upsampling and processing, converter, analog output - provides an inter-stage EMI/RFI radiation protection to insure a dynamic analog-like sound quality.

The model C5 is a solid state version, becoming C6 with addition of tubes, and C8 includes a switch function from solid state to tubes and an external ELEKTRA power supply.

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C6 Signature

Specificatii D/A Converter resolution :
24 bit/192 kHz technology with 4 converters.
Sample rate converter :
Dynamic range capacity : 175dB
Distortion + noise : -140dB
Internal processing : 32 bit
Input frequency range : from 44,1 to 192 kHz .
Analog stage line with 2 operational modes :
Mode 1 : Solid-state stage line
Mode 2 : Tube stage line
Dynamic range capacity : 140 dB
Frequency bandwidth : 10Hz - 25 kHz +/- 0,1dB Class A international.
Digital Inputs :
All the 4 inputs accept from 44.1 to 192 kHz signal
S/PDIF 75 Ohms RCA connector
AES/EBU 110 Ohms XLR connector
Toslink connector
USB asynchronous
Analog outputs:
Unbalanced 2.5V RMS@0dB -47K Ohms - RCA connectors
Balanced 2.5V RMS@0dB -600 Ohms - XLR connectors
Elektra power supply for C8 :
Specific AC filters. 3 main toroidal transformers and 11 separate independent regulation lines.
Voltage : 100 - 120/240 VAC - 50/60 Hz
Power consumption: 40 VA
Dimensions & Weight : Converter unit (WxHxD) : 450 x 105 x 435 mm Weight : 14kg
Elektra Power supply (WxHxD) : 450 x 105 x 435 mm Weight: 15
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Metronome - Sunetul in toata splendoarea sa

 

Marca Metronome a fost creata de catre un grup de audiofili pasionati, care, incepand cu anul 1987, au proiectat si produs difuzoare, amplificatoare si CD playere care au adus reputatia mondiala in segmentul de piata premium. Concepute si asamblate manual in Franta, produsele se diferentiaza prin performantele tehnice deosebite si calitatea incredibila a sunetului, caracteristici garantate de catre publicatiile internationale de profil.

Dominique Giner, principalul membru fondator al Metronome Technologie, ca iubitor de muzica, a inceput prin a proiecta mobilier destinat echipamentelor audio-video, iar dupa ce si-a construit propriile sale difuzoare (integrate intr-o forma de metronome, care au devenit un real succes, vanzandu-se in mai mult de 1000 de exemplare), a pus bazele a ceea ce a urmat sa ajunga un reper in lumea audiofila, in special datorita CD playerelor de o calitate exceptionala.

Echipamentele Metronome sunt proiectate si, in continuare, confectionate artizanal, asamblarea manuala oferind garantia unui produs care tinde spre perfectiune. Fiecare produs este verificat de catre o echipa de ingineri care se asigura ca se intrunesc toate standardele de performanta.

Metronome isi propune sa valorifice cei 30 de ani de experienta pentru a proiecta produse care sa reflecte precizia, fluiditatea si autenticitatea sonora.

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Metronome C6 Signature. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare