Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech hiFace Evo Two

  • Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech hiFace Evo Two
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech hiFace Evo Two are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2699,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 449.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The hiFace Evo Two is the best link available between your computer and the digital input of your hi-fi system. Be the latter a DAC, the digital section of an audio-video receiver or the digital input of a disc player, the hiFace Evo Two allows for delivering the audio stream in the best condition possible.


A wealth of output connections (including an I2S output on HDMI connector, PS audio standard) makes it very easy to drive every digital audio unit in the market.


The hiFace Evo Two also includes an SPDIF digital input, very useful when user needs to send digital audio streams, via USB, to the PC that's not provided with a digital input. The digital input may also be used to accept data from a CD player to use the hiFace Evo Two as upsampler: by purposely setting the hiFace Evo Two to upsample incoming data from the SPDIF input to a higher frequency, the audio data at its outputs will be upsampled.


Thanks to the remote control, the hiFace Evo Two can be easily controlled by your armchair, to select between USB and SPDIF input and access and modify the configuration menu.

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech hiFace Evo Two

Specificatii Inputs:
SPDIF (RCA)
USB 2.0 high speed
external clock (BNC)
Outputs:
SPDIF (RCA)
AESEBU (XLR)
optical (Toslink)
I2S (HDMI, PS Audio standard)
external clock info (Toslink)
Sample frequencies:
PCM 44.1kHz to 384kHz
DoP 64X to 128X
Native DSD 64x to 256x
PCM resolution: 16 bits to 32 bits
Output impedance:
75 Ohms (SPDIF)
110 Ohms (AESEBU)
100 Ohms (I2S)
Input impedance: 75 Ohms (SPDIF and external clock)
Supply voltage: 7.5VDC to 15VDC
Power Consumption: 2.5W (@ 9VDC supply)
Size: 105x100x46mm (wxdxh)
Weight: net 0,6kg, gross 0,7kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech hiFace Evo Two. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare