Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech Evo PhonoDAC Two

  • Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech Evo PhonoDAC Two
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech Evo PhonoDAC Two are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6699,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1116.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

M2TECH Evo PhonoDAC Two este veriga lipsa intre domeniul analog si cel digital. Iti permite sa digitizezi muzica pe care o ai in format analog, sa o trimiti catre un PC si sa o accesezi mai tarziu cu un DAC-ul inclus. Este dotat cu un convertor analog-digital premium, o intrare analog versatila cu gain setabil si impedanta de intrare configurabila, o interfata USB asincrona 2.0, procesare digitala si DAC premium.


Datorita blocului de prodesare digitala cu egalizatoare, semnalul audio digital poate fi procesat prin aplicarea a mai multor curbe phono iar semnalul este apoi trimis direct spre DAC-ul intern, functionand astfel cau un preamplificator MM/MC de prima clasa.


M2TECH Evo PhonoDAC Two este deasemenea o interfata perfecta AD/DA pentru a include un PC in semnalul analog al sistemului tau HiFi, de exemplu intre preamplificator si power amp, pentru a aplica in timp real procesari digitale precum corectii de camera, egalizare, filtrare crossover etc...


Desigur poate fi folosit si ca DAC high end, avand in dotare un DAC Sabre 32 bit, ce furnizeaza un sunet cu o claritate de cristal provenind de la orice sursa - fisiere high resolution, MP3 sau CD, sunetul rivalizeaza cu DAC-uri mult mai scumpe.


Versatilitatea extrema permite impingerea performantelor spre cel mai inalt nivel, pas cu pas. Intrarea SPDIF BNC poate fi folosita ca intrare de semnal de clock extern pentru conectarea Evo Clock Two.


Folosind telecomanda, Evo PhonoDAC Two este un preamplificator perfect pentru sistem desktop sau sisteme secundare in dormitor sau casa de vacanta, mai ales impreuna cu boxe active sau power amp compact.

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech Evo PhonoDAC Two

Specificatii Inputs:
analog single-ended (RCA)
SPDIF/external clock (BNC)
USB 2.0 high speed


Outputs:
analog single-ended (RCA)
external clock info (Toslink)


ADC Sample frequencies:
PCM 44.1kHz to 384kHz


DAC Sample frequencies:
PCM 44.1kHz to 384kHz
DoP 64X to 128X
Native DSD 64x to 256x


ADC and DAC PCM resolution: 16 bits to 32 bits


Signal-to-Noise Ratio:
120dBA (DAC only)
118dBA (ADC + DAC)
THD+N: 0.0005%
Output Voltage: 2.5Vrms
Output impedance: 2 Ohms
Analog input gain: 0 to 62dB
Analog input sensitivity:
2.5Vrms (gain: 0dB)
2mVrms (gain: 62dB)
Input impedance:
10 Ohms to 50kOhms (analog)
75 Ohms (SPDIF and external clock)
Supply voltage: 7.5VDC to 15VDC
Power Consumption: 3W (@ 9VDC supply)
Size: 105x100x46mm (wxdxh)
Weight: net 0,3kg, gross 0,7kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) M2Tech Evo PhonoDAC Two. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare