Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bryston BUC-1

USB converter

Bryston BUC-1 USB Converter este o interfata digitala audio de inalta rezolutie, ultra low jitter, intre sursa USB (Laptop, Desktop, Notebook etc.) si sistemul audio. Foloseste un singur cablu USB si permite rezolutii native de pana la 24bit 192 kHz. BUC-1 este construit avand la baza circuite de clock cu zgomot de faza scazut, ce functioneaza ca master audio clock, rezultatul fiind un semnal de iesire cu jitter extrem de scazut. Scopul oricarui convertor USB de calitate este de a converti cu exactitate bitii din semnalul audio cu cel mai mic jitter posibil, iar BUC-1 indeplineste acest scop cu o performanta exceptionala.

Intrari digitale: USB
Iesiri digitale: BNC (SPDIF), COAX (SPDIF), AES/EBU (XLR)

Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1

Specificatii Caracteristici:
Native 24 bit resolution at sampling rates of up to 192 kHz
Asynchronous USB receiver
Controls master timing of the audio system
Outputs transformer coupled
Input sample rate indicators
Ultra low noise linear power regulation

Options:
Available with silver or black faceplate
Physical:
2.25” H x 5.63” W x 8” D
57.15mm H x 142.88mm W x 203.2mm D
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Bryston BUC-1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare