Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1

  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
  • Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
10900,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1816.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru a-si intari reputația in dezvoltarea surselor digitale de inalta performanta, AURALiC a dezvaluit o noua completare a premiilor Seria G2 premiata in cadrul emisiunii audio high-end din Munchen în 2019.

Fiind nevoie de trei ani pentru dezvoltare, Altair G1 si-a facut debutul la MOC din Munchen, in perioada 9 mai - 12 mai 2019. Fiind un hub digital premium pentru orice sistem de inalta performanta, software-ul si hardware-ul ALTAIR G1 functioneaza la fel ca ALTAIR-ul original, capabil sa actioneze ca un preamplificator, un DAC, un streamer si un de 4 inch si caracteristica inteligenta IR.

Ca streamer audio digital, ALTAIR G1 a primit mai multe actualizari atat din seria de produse G1 cat si din seria G2. Acum foloseste cipul de conversie ESS 9038Q2M, oferind utilizatorului mai multe detalii si rezolutie perceputa ca niciodata.

Pentru a se potrivi cu nivelurile mai ridicate de performanta disponibile de la acest nou cip DAC, circuitele analogice au primit upgrade-urile necesare ale pieselor si un aspect imbunatatit pentru o prezentare echilibrata.


Specificatii Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1

Specificatii Streaming Input: Network shared folder, USB removable drive, UPnP/DLNA media server, TIDAL & Qobuz, Internet Radio, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth, Roon Ready
File Format: AAC, AIFF, ALAC, APE, DFF, DSF, FLAC, MP3, OGG, WAV, WV and WMA
Sampling Rate: PCM in 44.1 KHz - 384KHz at 16-32 bits, DSD64-DSD512
Streaming Platform: Auralic Tesla G2 General Computing, 2GB system memory, 4GB data storage
Digital Input: Ethernet Streaming (Up to 384K/32bit, DSD512), USB Audio Device (Up to 384K/32bit, DSD512), AES/EBU, COAX, TOSLINK (Up to 192K/24Bit)
Analogue Output: Balanced Output (THD < 0.0002%, DNR > 124dB), Single-Ended Output (THD < 0.0003%, DNR > 121dB)
Internal Clock: Dual 72fs Femto Master Clocks
Power Supply: Purer-Power internal linear power supply, 10uV low noise design for audio circuits
On-Device Display: 3.97-inch retina resolution display
Control Software: Lightning DS, Roon, 3rd party OpenHome control software
Dimensions: 340mm*320mm*80mm (W*D*H)
Weight: 6.8kg

AURALiC - Inspira muzica

 

Cu 183 de reprezentante oficiale prezente in 30 de tari, compania AURALiC LIMITED, fondata in anul 2009, si-a creat deja o reputatie la nivel mondial datorita manierei de proiectare a solutiilor inovatoare de streaming si a componentelor audio de inalta calitate. Caracteristicile de baza sunt abordare sintetizata a tehnologiei clasice analogice imbinata cu evolutia digitala de ultima ora, totul oferit intr-un pachet atractiv din punct de vedere estetic.

Produsele de software si hardware create de AURALiC inlesnesc accesul la muzica High-definition, compania fiind dedicata imaginarii, proiectarii si fabricarii echipamentelor audio care ar putea, intr-adevar, sa reproduca farmecul muzicii. Pentru aceasta, AURALiC isi propune misiunea de a cauta neincetat caile  ideale de proiectare a solutiilor audio, prin sintetizarea armonioasa a datelor stiintifice si a experientei personale a muzicii. Pentru a-si extinde aria cercetarilor, au creat modele matematice de testare care includ si perceptia auditiva subiectiva, nu doar metodele tehnice obiective.

AURALiC ofera clientilor sai, pe langa functionalitatea produselor, un nou mod de a se bucura de muzica, intr-un mod convenabil, prin multiple solutii tehnice originale.

SoundNews

Nu sunt recenzii pentru Convertor Digital/Analog (DAC) Auralic Altair G1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare